Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? - 17 Nisan 2016

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? - 17 Nisan 2016

17.04.2016 - 23:12 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtı 17 Nisan 2016 Pazar akşamı yapılan oylama sonrası belli oldu. Ünlü sunucu Seda Akgül'ün yaptığı açıklamaya göre Kısmetse Olur'a bu hafta Seray Kurumuş veda etti. Peki Seray Kurumuş kimdir? İşte o ayrıntılar...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - 17 Nisan 2016

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 17 Nisan 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde elenen ve eve yeni girecek olan isim belli oldu. Yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelen “Kısmetse Olur” yarışmasında ortam yine gergin Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor.

Haberin Devamı

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim gelin adayları arasından Seray Kurumuş olurken elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Dilek Demircan oldu.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SERAY KURUMUŞ KİMDİR?

Yaşı: 28
Eğitim Durumu: İstanbul Ticaret Üniv. Mezunu
Meslek: İşletmeci
Memleket: İzmir
Yaşadığı Yer: İstanbul
Göz Rengi: Kahverengi
Kilo: 63
Boy: 1.77

DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

28 yaşında olduğunu belirten Dilek Demircan; İstanbul'da yaşıyor. Aslan burcu olan Dilek, butik sahibi...

Dilek ayrıca Kısmetse Olur evinde Semih için geldiğini de açık açık belirtti.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - 17 Nisan 2016


KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Cansel ise bundan çok daha büyük olaylar yaşadık dedi. Bütün yaşadıklarımızdan daha küçük bir olayda yüzüğü attım diyen Cansel, ben yüzüğü tak çıkar yapan biri olsam, yüzüğü zaten daha önceden atardım dedi. Hatanın kimde olduğu fark etmez diyen Cansel, hatasını da belli konularda kabul etti ve yüzük attığı için pişmanım dedi.

Haberin Devamı

Cansel, Eser ile konuşurken, boğazı düğümlendi. Milyonların çok evdiği ilişki CanEs, sona eriyorken, herkes çok üzüldü. CanEs hayranları da, bu ilişkinin bu kadar basit bitmesinden dolayı çok üzgünler. Cansel Eser'e, benim hayatımdan çıksanda sen benim hayatımın aşkı olarak kalacaksın dedi.

Cansel ve Eser arasında yaşanan sorunlar çözülecek mi? İkili tekrar barışacak mı diye herkes çok merak ediyor... Cansel, yaptığı şeyin bir anlık sinirle olduğunu söyledi. Cansel, ilk defa gerçekten sevdiğini ve gurur yapmayacağını söyledi. Eser ise artık benim güvenim sıfırlandı dedi.

İkili arasında söylenen duygusal sözler ise sosyal medyada geniş yankı buldu. Cansel hatasının farkında olduğunu söyledi ve daha yumuşak tavırlar sergiledi. Eser ise halen çok kızgındı.

Bu arada Melis dayanamadı ve ağladı. Bu kadar zor sevilen bir zamanda, insanların ayrılması çok üzücü diyen Melis, gözyaşlarını tutamadı.

Geçen hafta; Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 10 Nisan 2016 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde eve veda eden isim gelin adayları arasından Nur Erkoç oldu. Nur Erkoç'un elenmesinin ardından eve gelen gelin adayı Daniela Grajdeanu oldu. Daniela'nın tekrar eve geri dönmesi gelinler evinde şaşkınlık yarattı. 10 bin liralık çekin damat adayı Emre’ye gitti.

Haberin Devamı

Hazal ve Emre, fanlarıyla kahvaltı yaptı!

Hazal ve Emre çifti, fanlarına özel birlikte kahvaltı hazırlayarak onları ağırladılar. HazEm çiftinin ilk kahvaltı heyecanı...

Dani, Cansu'nun üzerine gidiyor!

Tankut'un duygularında net olmayışı Cansu ve Dani arasındaki gerginliği giderek arttırıyor! Daniella, Cansu'yu karşısına alıyor!

Ayça ve Batuhan'ın aileleri bir araya geliyor!

Ailelerin bir araya gelmesi, Ayça ve Batu arasındaki buzları eritebilecek mi? Batu, yaşananlardan sonra Ayça'dan af diliyor!

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - 17 Nisan 2016

ELENEN GELİN ADAYI NUR ERKOÇ KİMDİR?

Kısmetse Olur evinden elenen Nur Erkoç eve ilk girdiğinde Emre Ubeyli ile flört etmişti. Emre beklenmedik bir anda Nur Erkoç evlenip boşandığını itiraf edince apar topar ondan ayrılmıştı. Nur Erkoç boşandığı eşinin adını hiç anmazken bu evliliğin 1 yıl sürdüğünü söyledi. 23 yaşında olan Nur Erkoç aslen İzmirli. Üniversite öğrencisi olan Nur Erkoç esmer güzeli olarak tanımlanıyor.

Haberin Devamı

YENİ GELEN GELİN ADAYI DANİELLA GRAJDEANU KİMDİR?

Daniella Grajdeanu ya da Kısmetse Olur evindeki ismiyle Dani, 23 yaşında. Beykent Üniversitesi Halkla ilişkiler mezunu olan Daniela pilates hocalığı yapıyor.

Romanya asılı olan Daniela İstanbul'da ikamet ediyor. Akrep burcu olan Daniela Kısmetse Olur evinden elenmeden önce Gürkan Demirci'den ayrılıp Tankut Denker ile flört etmeye başlamıştı.

KISMETSE OLUR YARIŞMASINDA Kİ KURALLAR

Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor!

Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi - 17 Nisan 2016

Kısmetse Olur'da Deniz Seki Sürprizi!

Kanal D’nin, hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelen ve büyük bir beğeni ile izlenen programı “Kısmetse Olur” a geçtiğimiz günlerde Deniz Seki’den gelen duygu dolu mektup damgasını vurdu.

Geçtiğimiz yıl cezaevine giren ünlü sanatçı Deniz Seki, Seda Akgül’e ve Kısmetse Olur evine tüm duygularını kaleme aldığı bir mektup gönderdi.

Ünlü sanatçı göndermiş olduğu mektupta şu ifadelere yer verdi;

“Güzeller güzeli Seda’cığıma…

Canı gönülden alkışlıyorum, hem seni hem de Kısmetse Olur ekibini..

Bulunduğum bu yerde, her bir odada siz seyrediliyorsunuz.. Bir sürü, siyah donmuş hayatlara renk oluyorsunuz, çok iyi geliyorsunuz. Öncelikle bu başarınızı canı gönülden alkışlıyorum, ve sizi tek tek kucaklıyorum. Gelinler evindeki tüm güzel kızlara, damatlar evindeki tüm kardeşlerime, kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Kader dostu birçok arkadaşım ile birlikte iyilik dilekleri mutluluk dilekleri yolluyoruz.”

Deniz Seki’den gelen bu mektup evdeki tüm yarışmacıları duygulandırdı. Kısmetse Olur yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 12.45’te Kanal D’de…Sakın Kaçırmayın!

Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül kimdir?

17 Haziran 1971'de doğan Seda Akgül, sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuştur. Aldığı eğitimlerin ardından Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8'de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi'nde 2004-2007 arasında akademisyenlik görevi yapan Seda Akgül, Tv 8 ekranlarında yayınlnan Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunmuştur. Programıyla eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde star TV'ye geçerek Sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılan Kısmetse Olur programının sunuculuğu için Kanal D'ye geçmiştir.