Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek?

29.04.2016 - 11:19 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen yarışması Kısmetse Olur'da heyecan dorukta. Takipçilerin merak ettiği soru Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? sorusu oldu. Kısmetse Olur'da haftanın finali bölümleri bundan sonra Pazar saat 20.00'de ekrana geleceğini unutmayın. İşte Kısmetse Olur yeni bölüm ve son bölüm özetleri...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek

Kısmetse Olur izdivaç yarışmasında bu hafta; Aycan, Adnan'ın kalbine girebilecek mi? Melis ve Semih arasında ilginç yakınlaşma! En çok merak edilen ise Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? sorusu. İşte tüm heyecanı ile bölüm özetleri haberimizde.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yarışmasının yapımını Production House’un üstleniyor. Yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelen “Kısmetse Olur” yarışmasında Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor. Bu hafta Kısmetse Olur yarışmasında neler oldu?

KISMETSE OLUR 163. BÖLÜM FRAGMANI

Emre Gül, Dilek'i tanımak istediğini açıkladı! Peki Dilek, Emre ile tanıma yoluna girecek mi? Kısmetse Olur'da yeni bir aşk mı başlıyor? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Aycan, Adnan'ın kalbine girebilecek mi?

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek

Adnan'la birbirlerini tanımak istediklerini söyleyen Aycan, arkadaşlığını aşka dönüştürebilecek mi?
Aycan ve Adnan arkadaşlığı aşka mı dönüşüyor?

Melis ve Semih arasında ilginç yakınlaşma!

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek

Melis ve Semih kendi aralarında şakalaşırken, diğer adaylar ikilinin arasındaki elektriği farkediyor!
Semih, Melis'e olan gerçek duygularını saklıyor mu?

Haberin Devamı

Batu ve Dilek arasında aşk mı doğuyor?

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek

Batu, Dilek'in karakterini beğendiğini söyleyince tüm adaylar öyle bir yakıştırma yapıyor ki. Batu ve Dilek arasında yeni bir aşk doğabilir mi?

Serhan Çeliker, Fatma Nisan Kala Nişanlandı

Kısmetse Olurda bu hafta kim elenecek

Kısmetse Olur programında yarışan Serhan Çeliker, Fatma Nisan Kala ile nişanlandı'Kısmetse Olur' programıyla yıldızı parlayan Serhan Çeliker ve Fatma Nisan Kala nişanlandı.Bir dönem Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'da yarışan damat adayı Serhan Çeliker eski sevgilisi Fatma Nisan Kala ile nişanlandı.Aile arasında gerçekleşen sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atan mutlu çift nişan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.Serhan Çeliker geçtiğimiz aylarda 'Kısmetse Olur' yarışmasından elenmişti.

Kısmetse Olur'da final değişikliği!

Kısmetse Olur'da haftanın finali bölümleri bundan sonra Pazar saat 20.00'de ekrana gelecek! Birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan programın büyük eleme gecesi artık Pazar akşamları 20.00'de ekrana geliyor.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile hem gelinler hem de damatlar evinden elenmesi yönünde en çok oy alan yarışmacı veda ediyor!