Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Herkes şokta...

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Herkes şokta...

07.11.2016 - 10:12 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da kim elendi, sorusunun yanıtı Pazar akşamı yapılan haftanın finali ile belli oldu. Ayça ve Aykut'un sona kaldığı gecede, damat adaylarının koruma altına alınması ile Kısmetse Olur'a veda eden isim Ayça oldu.

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Herkes şokta...

Kanal D'de ekrana gelen programda çeki alan isim Gökhan oldu. Ayça ve Aykut arasında yaşanan eleme sonucu ise duygusal anlar yaşandı. Ayça, Kısmetse Olur evine veda etti.

Haberin Devamı

Dengelerin her hafta değiştiği yarışmada Pazar akşamı gitmesi istenen isimler gelinler evinde Ayça olurken damatlar evinde ise Aykut oldu. Kutudan “Çeki alan evini korur” notu çıkınca Ayça eve veda isim oldu.

KISMETSE OLUR'DA ELEME ÖNCESİ BÜYÜK KAVGA

Her hafta bir tartışmanın yaşandığı programa bu hafta damga vuran olay eski iki yarışmacının kavga etmesi oldu. Geçtiğimiz sezon da programda yer alan Ayça ve Mehtap arasında kavga çıktı. İkili arasındaki kavganın büyümesi ve elle müdahalenin olması üzerine her iki yarışmacı da uyarı aldı. Eve ilk geldiklerin birbirlerine destek olan ikilinin arasındaki bağın kopma noktasına gelmesi diğer yarışmacıları da şaşırttı.

KISMETSE OLUR’DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen eleme gecesinde duygu dolu anlar yaşandı. Yapılan oylama sonucunda gelinlerden Gamze, damatlardan ise Onur kaldı. Gelinler evinin koruma altına girmesi ile Kısmetse Olur evine veda eden isim Kısmetse Olur’un sempatik tavırlarıyla adından söz ettiren ismi Onur oldu. Hem gelinler hem de damat adaylarının sevdiği Onur’un elenmesi duygu dolu anlar yaşattı. Onur'un duygusal vedası ardından Kısmetse Olur evine yeni gelen ise Okan oldu. Amasya Merzifon'da yaşayan Okan programa Gamze için geldiğini söyledi.

KISMETSE OLUR 6 KASIM HAFTANIN FİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ

Gamze Göktürk, Şahin'e olan hislerini dile getiriyor.
Yeni gelin adayı Gamze Taşkın, hangi damat adayıyla bir tanıma yoluna girecek? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 274. YENİ BÖLÜM FRAGMANI