Gündem Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak? - Kanal D

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak? - Kanal D

27.06.2016 - 00:25 | Son Güncellenme:

Kanal D'de, yapımını Production House'un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” yarışmasında büyük heyecan devam ediyor. Kısmetse Olur'da bu hafta kimse elenmemesi heyecanı arttırdı. Peki Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak - Kanal D

Kanal D'de, yapımını Production House'un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” yarışmasında eleme heyecanı herkesi şoke etti.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtını bekleyenlere bu hafta büyük bir sürpriz vardı. Kısmetse Olur'ur 25 Haziran Cumartesi günü yayınlanan bölümünde halk oylaması yapıldı. Kısmetse Olur Halk Oylamasında gelin adaylarından Nur birinci oldu. Damat adaylarından ise Batu haftanın birincisi oldu. Nur ve Batu 10 bin lira ödülün sahibi oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta eleme yapılmadı.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

KISMETSE OLUR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli oldu. 10 bin liralık çeki Nur Erkoç aldığı için de elenen isim damatlar evinden çıktı. Ceyda Kırıcı'ya talip olarak gelen Turgay Tepe elenerek Kısmetse Olur evine veda etti.

Haberin Devamı

Kuaför olan Turgay Tepe, Tankut Denker elendikten sonra eve dahil olmuştu. Gidişinin ardından da eve dönem isim Tankut oldu. Tankut Denker pazartesi günü eve giriş yapacak.

KISMETSE OLUR'DA NELER YAŞANACAK?

Kısmetse Olur 27 hazirandaki 213. Bölümde, Nur, Ben sırtımı yasladığımda Batuhan'a karşı düşebilmekten şu an korkuyorum, tamamen güvenemiyorum ona... dedi.

Daniela ve Tankut arlarında konuşurken, Daniela, Yarışma bittikten sonra benim içimden böyle bir ses sanki uzaklaşacağız gibi geliyor... dedi.

Adnan ve Melis arasında yeni bir aşk mı doğuyor. Melis, Tankut ile Daniela ya doğru, Adnan ile ilişki yaşamaya başladık dedi. Tankut da yok artık dedi. Melis Sevgili olduk dedi. Tankut bu durumu alkışladı.
Eser damatlar evinde konuşurken Eser kime, Zamanında seni de korudum sen ne yaptın, beni arkamdan bıçakladın... dedi.

Melis, Ödül olan bir yarışmadaysak, insanlar buraya biraz da ödülü kazanmak için gelmiştir... dedi.

Adnan ve Melis tekne turunda iken, Adnan, Aşkım bilmiyorum ne zaman son bulacak? dedi. Melis de hiç son bulmasın dedi.