Gündem Kısmetse Olur'da elenen isim herkesi şaşırttı! (4 Aralık eleme gecesi)

Kısmetse Olur'da elenen isim herkesi şaşırttı! (4 Aralık eleme gecesi)

05.12.2016 - 07:14 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde belli oldu. 4 Aralık gecesi yapılan Kısmetse Olur eleme gecesinde Nazlı ve Şahin arasında yapılan oylamada elenen Nazlı oldu. Yeni gelin adayı Sibel ise damatlar evine konuk oldu.

Kısmetse Olurda elenen isim herkesi şaşırttı (4 Aralık eleme gecesi)

Kısmetse Olu'da heyecan dolu dakikalar yaşandı. Eleme gecesi sonunda birisi yarışmaya veda etti. İşte Kısmetse Olur eleme gecesinde yaşananlar..

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da nefes kesen eleme gecesi... 4 Aralık akşamı ekrana gelen Kısmetse Olur eleme gecesinde Şahin ve Nazlı eleme potasına girdi. Semih'in 10 bin TL'lik çeki almasıyla damat adayları koruma altına alındı. Yarışmaya veda eden isim Nazlı oldu.

KISMETSE OLUR FİNAL GECESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


YENİ GELİN ADAYI SİBEL

Yeni gelin adayı Sibel oldu. Damatlar evine giderek damat adayları ile tanışan Sibel evde heyecanla karşılandı. Normalde anaokulu öğretmeni olduğunu söyleyen Sibel şuanda kendi ajans şirketini açmakla ilgilendiğini söyledi. Sibel damat adayı olarak kafasında kimsenin olmadığını belirtti.

KISMETSE OLUR 298. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur 298.Bölüm Fragmanı yayında! Gelinler evinde yeni bir tartışma yaşanıyor!
Sibel ve Adnan arasında neden tartışma çıktı? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 298. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KISMETSE OLUR'DA BEKLENMEDİK GELİŞME

Kısmetse Olur geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde yapılan anons hem evdekileri hem de ekran başındakileri şok etti. Program sunucusu Seda Akgül, yaptığı çekilişle 4 gelin adayının ismini belirledi, çıkan isimlerden sonra ekrana yansıyan yazı ise sürpriz bir elemenin sinyalini verdi. Hem adaylar hem de ekran başındakiler, “Kısmetse Olur’dan kim elenecek?” sorusuna yanıt ararken Seda Akgül, yeni bir sürprizle gelerek 4 isimden birinin eleneceği haberini verdi.

Elenecek ismi belirleyen ise damat adayları oldu. Peki, sürpriz elemede eve veda eden isim kim oldu? Yapılan oylama sonucunda; Rabia 1, Gamze Göktürk 4, Mehtap 3 oy alırken Didem Delen elenmesi yönünde hiç oy almadı. Yapılan oylama sonucunda Gamze Göktürk eve veda etti.