Gündem Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi?

01.05.2016 - 00:10 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur yarışma programında heyecan doruktaydı. Seyircinin merakla beklediği Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusunun yanıtı yapılan oylama ile belli oldu. SMS oyları sonucunda elenen isim damatlar evinden Emre oldu. İşte Kısmetse Olur'da yaşanan son gelişmeler ve 30. haftanın final bölümü...

Kısmetse Olurda kim elendi

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Kısmetse Olur elemesi bu hafta erkene alındı ve saat 20.00’da başladı. Kısmetse Olur ‘dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı ise Emre Gül oldu. Kısmetse Olur 1 Mayıs 2016 elemesinde eve yeni gelen isim ise Batuhan Terzi..

Haberin Devamı

Gelinler evinden yeni gelen adayı Aycan Tunç elenme korkusu yaşarken damatlar evinden de Emre Gül kutudan çıkan isim oldu. 10 bin liralık çeki Hazal Atabek alınca elenen isim bu hafta damatlar evinden oldu. Emre Gül Kısmetse Olur evindenden elendi. Kısmetse Olur evine Ali Sundu elendikten sonra gelmişti.

EMRE GÜL KİMDİR?

Emre Gül Kısmetse Olur evine Ali Sundu elendikten sonra gelmişti. Emre Gül bu hafta da Kısmetse Olur evinden elenen isim oldu. Peki kimdir Emre Gül...

kısmetse olur emre gül kimdir24 yaşında olan Emre Gül inşaat işinde çalışıyor. Aynı zamanda modellik yapan Emre Gül Melis Buse Betkayan 'a talip oldu. Ancak Melis Buse onunla ilgilenmedi.

Kısmetse Olurda kim elendi


BATUHAN TERZİ KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Emre Gül elendikten sonra gelecek isim Batuhan Terzi olacak. Peki kimdir Batuhan Terzi ve kime talip?

Haberin Devamı

Instagram hesabına kapalı tutan Batuhan Terzi Kısmetse Olur evinden iki gelin adayına talip olacak.

Batuhan Terzi talip olduğu adayların isimlerini açıklamayacak. Kısmetse Olur evinden ilgi göstereceği iki gelin adayına daha sonra bildirecek.

19 Haziran 1987 doğumlu olan Batuhan Terzi 75 kilo ağırlığında fit bir bedene sahip. 1.86 boyunda olan Batuhan Terzi'nin asıl memleketi ise Ankara...


Kısmetse Olurda kim elendi

Batuhan Terzi'nin meslek hanesinde oyuncu yazıyor. Yani Kısmetse Olur evindeki diğer yarışmacılar gibi o da bir cast ürünü.

Kısmetse Olur evinde eleme haftasına girilirken şoke eden olaylar yaşandı. Olan bitenleri izledikten sonra Ayça'yla konuşup ondan af dileyen Batu, yaşattıklarından dolayı pişman olduğunu söyledi! Batu'nun pişmanlığı Ayça'nın fikrini değiştirecek mi?

Ödül yemeğinde beklenmedik gelişme! Ayça ve Batu barışıyor mu? Eser ve Cansel aşkı sahte mi? Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle dün akşam ekrana geldi.



Batu, Dilek'in karakterini beğendiğini söyleyince tüm adaylar öyle bir yakıştırma yapıyor ki... Batu ve Dilek arasında yeni bir aşk doğabilir mi?

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Kısmetse Olur 29. haftanın finali ile ekranlara geldi. Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Kısmetse Olur'da bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur'da yapılan oylama sonucu evde en çok ismi çıkanlar Batuhan ve Cansu oldu. 10 Bin TL'lik çeki kazanan ve evi koruma altına alan Tankut oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Cansu elendi. Kısmetse Olur evine giren Aycan Tunç'un açıklamaları ise izleyenleri şaşırttı.