Gündem Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte yeni gelin adayı! - İzle

Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte yeni gelin adayı! - İzle

25.04.2016 - 12:29 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Kısmetse Olur'da şok gelişmeler yaşanıyor. Merakla beklenen Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun cevabı Cansu Deliktaş oldu. Eve yeni gelen gelin adayı ise Aycan Tunç oldu. Yeni gelin adayı Aycan'ın, Melis ile olan tartışmaları evde sert rüzgarlar estirdi! Kısmetse Olur yarışmasından işte son gelişmeler haberimizde.

Kısmetse Olurda kim elendi İşte yeni gelin adayı - İzle

Kısmetse Olur en son bölümü ile ekranlara damgasını vurdu. Cumartesi gecesi ekrana gelen olan Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu. Yapılan oylamaya göre Cansu Deliktaş bu haftaki elenen isim oldu. Yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelen “Kısmetse Olur” yarışmasında ortam yine gergin Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 25 Nisan 2016'da yayınlanan bölümde; yeni gelin adayı Aycan'ın, Melis ile olan tartışmaları evde sert rüzgarlar estirdi! Yeni gelin adayı Aycan'ın, Melis ile olan tartışmaları evde sert rüzgarlar estirdi!

KISMETSE OLUR EVİNE KİM VEDA ETTİ?

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Cansu Deliktaş oldu.

Kısmetse Olurda kim elendi İşte yeni gelin adayı - İzle

KISMETSE OLUR EVİNE YENİ GELEN GELİN ADAYI KİM?

Kısmetse Olur 24 Nisan 2016 pazar elemesinde asıl bomba eve yeni gelen gelin adayı Aycan Tunç . Peki yeni gelin adayı Aycan Tunç kimdir? Aycan Tunç hangi damat adayı ile ilişkisi var?

AYCAN TUNÇ KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde elenen isimden çok yeni gelen gelin adayı bomba etkisi yapacak. Kavgalara sebep olacak gelin adayının ismi Aycan Tunç... Evdeki Emre Ubeyli ile eski sevgili oldukları iddiası var. Hatta Emre Ubeyli ve Aycan Tunç fotoğrafları olduğu söyleniyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olurda kim elendi İşte yeni gelin adayı - İzle

Aycan Kısmetse Olur evine girer girmez olaylar patlak verecek. 4 damat adayına talip olan Aycan Tunç gelin adaylarıyla birbirine girecek. Denilen o ki çekimler kavgalar yüzünden sürekli kesintiye uğramış. Öyle büyük kavgalar edilmiş... Yapım ekibi bu kavgaları sansürlemezse önümüzdeki hafta izleyici yeni gelin adayını seyredecek.

KISMETSE OLUR'DA BÜYÜK ÖDÜL KİMİN?

Kısmetse Olur yarışmasında haftanın birincileri gelinler evinden Daniela olurken damatlar evinden de ilanı aşkta bulunan Tankut Denker oldu.

KISMETSE OLUR YENİ FRAGMAN

Yeni gelin adayı Aycan, Melis'e meydan okuyor! ikili arasında büyük bir rekabet başlıyor! Aycan, haftaya iddialı başlıyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KISMETSE OLUR YORUMLARI

-saç saça kim kavga ediyo . kızlardan olsa gerek?

-ne olur söyle o bomba ne ben aksama cat cat catlaim ne olurrr

-vurcaklar yani o zaman cansel le mehtapn ihtarları 3 dü elenmeleri lazım o zaman?

-haftaya cansu giderse belki ceyda girebilirmi lutgen cvp verin?

-of ya en güzel sahneleri kesiyolar. melekle ayça kavgası gbi?

-haftaya seray gidicekmis yerine evet ceyda ola bilir.?

-Yanlısın var. Bu hafta Seray gidecek. Dilek gelecek. Gelecek hafta Cansu elenecek.?