Gündem Kısmetse Olur 388. bölümde Melis ortalığı karıştırıyor! (21 Mart Salı)

Kısmetse Olur 388. bölümde Melis ortalığı karıştırıyor! (21 Mart Salı)

20.03.2017 - 10:52 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da Emre'nin talipleri artıyor! Eski damat adaylarından Emre Ubeyli'nin eve geri dönmesi ile gelinler evinde rekabet bir anda kızışıyor. Öte yandan Kısmetse Olur evinde Melis ortalığı yine birbirine katıyor.

Kısmetse Olur 388. bölümde Melis ortalığı karıştırıyor (21 Mart Salı)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 21 Mart Salı yeni bölüm fragmanında Emre, ona aday olan gelin adaylarından hangisine gönlünü kaptıracak? Gamze, Sevgican ve Farima Emre'nin gönlünü çalabilmek için nasıl bir mücadele içine girecekler?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da Emre'nin adayları çoğalıyor! Eski damat adaylarından Emre Ubeyli'nin eve dönmesiyle gelinler evinde rekabet artıyor. Farima, Sevgican ve Gamze aynı anda Emre'ye talip oluyor. Talipleri karşısında ne yapacağını bilmeyen Emre nasıl bir tavır sergileyecek? Gelinler evindeki rekabet damatlar evine nasıl etki edecek? Emre, ahngi gelin adayına gönlünü kaptıracak?

Öte yandan Şehmus, Yağmur'la baş başa konuşurken olanlar oluyor. Şehmus'un annesi Emine Hanım, Yağmur'a onay vermiyor. Şehmus ise annesini dinlemeyerek Yağmur'u istiyor. Melis ise bu durumu fırsat bilip ortalığı karıştırıyor!

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ? (19 MART 2017)

Gerilim dolu bir eleme gecesi daha geride kalırken, adaylar arasında çıkan tartışmalar dur durak bilmedi. Elenmesi yönünde en çok adı yazılan aday gelinler evinden Melis olurken, damatlar evinden ise Altuğ oluyor. İkili arasında hangisinin eleneceği ise kutudan çıkacak karara göre belli oluyor. Melis'in elenem ihtimali Kemal'i çıldırtıyor. Melis'le bir aşka başlayan Kemal, onun adını yazan damat adaylarına adeta ateş püskürüyor! Melis ise Kemal'in bu sahiplenici tavrı karşısında gözyaşlarını tutamıyor!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Öte yandan haftanın birincileri olan Adnan ve Didem, bu tablo karşısında zarftan çıkacak en güzel kararın bu hafta eleme olmayacağı yönünde olmasını umuyor. Elenmesi yönünde adı yazılan diğer aday Altuğ ise bu hafta kendinin elenmesini istiyor. Melis ve Kemal bir çift oldukları için ayrılmalarını doğru bulmadığını ifade ediyor. Melis'in gözyaşları karşısında dayanamayan bir diğer isim ise Tankut oluyor. Tankut'un Melis'e sarılarak ağlaması herkese duygusal anlar yaşatıyor. Tankut, Melis'in adını yazdığı için pişmanlık duyarak ondan özür diliyor.

Haftanın birincisi olup da evini korumaya hak kazanan isim ise Didem oluyor. Didem'in birinciliği Melis'i elenmekten kurtarıyor. Bu durumdan eve veda etmesi gereken isim Altuğ oluyor. Altuğ, arkadaşlarıyla vedalaşarak evden ayrılıyor.