Gündem Kısmetse Olur'da kim elendi? (22 Ocak 2017)

Kısmetse Olur'da kim elendi? (22 Ocak 2017)

22.01.2017 - 11:23 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da kim elendi, sorusunun yanıtı belli oldu. Dün akşam yapılan final gecesinde Kısmetse Olur'da son ikiye kalan isim Arca ve Sibel'di. 22 Ocak 2017 Pazar akşamı yapılan oylama sonucunda yarışmaya Arca veda ediyor.

Kısmetse Olurda kim elendi (22 Ocak 2017)

Kanal D’nin çok konuşulan evlilik programı Kısmetse Olur’da haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Kısmetse Olur haftanın finalinde elenen isim belli olurken, yerine diskalifiye edilen aday eve geri dönüyor. Bu arada Kısmetse Olur geçen sezon damat adaylarından Bedirhan, şuan evdeki gelin adaylarından Gözde için özel bir mesaj göndermesi geceye damga vuran adaylardan oldu..

Haberin Devamı

Her hafta pazar günü gerçekleşen Haftanın Finalinde adaylar evden gitmesini istediğini isimleri yazıyor.

Yoğun bir haftanın ardından, halk oylamasında birinci olarak elenmekten muaf tutulan isimler Akın ve Aycan olurken, bu haftalık bir derin bir nefes aldılar.

Tankut ve Tuğçe’nin 2 günde aşk yaşamaya başlaması evde haftanın tartışılan konularından biri olurken, Adnan’da Didem’in kıyafetlerine karışarak çok tartışıldı.

Buna göre haftanın birincileri olan Akın ve Aycan arasından en çok oyu alan Aycan evini koruma altına alabildi ve elenen isim damatlar evinde oldu.

Aycan’ın evini koruma altına alması ile damatlar evinden elenen isim Arca oldu. Arca yerine, eve gelen isim de programdan diskalifiye edilen Gökhan olacak. Sibel ve Gökhan aşkının da bu dönüş ile nasıl bir hal alacağı merak ediliyor.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 22 OCAK FİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ