Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

25.03.2016 - 15:39 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranının sevilen yarışma programı Kısmetse Olur 134. bölüm halk oylamasında yarışamaya veda eden isimler açıklandı. Kısmetse Olur'da 10 bin liralık çeki kazanan erkekler evinden Emre Ubeyli olunca elenen isim gelinler evinden yeni gelin adayı Özge Çanlı oldu...

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

Heyecanla izlenen yapımını Production House'un üstlendiği ve yeni bölümleri ile hafta içi her gün yayınlanan, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan Kısmetse Olur 133. bölüm dün akşam ekrana geldi. Kısmetse Olur evinde SMS oylaması sonuçları Cumartesi günü açıklandı. Erkekler evinden Emre Ubeyli, gelinler evinden ise Ayça Beğen haftanın birincisi oldular.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur evinde bu hafta eleme oylamasında erkekler evinden Ali ve Tankut, gelinler evinden Özge Çanlı ismi çıktı. Melis Buse de aldığı oy oranıyla neredeyse eleme potasına giriyordu. 10 bin liralık çeki kazanan erkekler evinden Emre Ubeyli olunca elenen isim gelinler evinden oldu. Yeni gelin adayı Özge Çanlı geldiği gibi elendi. Özge Çanlı Semih’e talip olunca Melis Buse ve Nur’un tepkisini almıştı.

Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor! Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.

Haberin Devamı

Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ saat 12:45'de Kanal D’de yayınlanıyor.

KISMETSE OLUR YARIŞMASINDA BU HAFTA MERAK EDİLEN SORULAR

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

Emre çifti gidiyor. Emre, Hazal'a şarkı söylüyor. Emre, Hazal'ın gözlerine bakarak ilk kez şarkı söylüyor. Kısmetse Olur yeni bölümüyle Cumartesi 16.30'da Kanal D'de! Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile Kısmetse Olur evine kimin veda edeceği büyük bir merakla bekleniyor!

Ayça ve Batuhan, önceki gün yaşanan tartışmadan dolayı karşı karşıya geliyor. Batuhan, Ayça'ya olan ilgisini azalttı mı?Mehtap, Ali'nin sözlerinden sonra duygusal anlar yaşıyor. Ali, Mehtap'ı etkilemeyi başarabilecek mi?

Bilek güreşinin galibi kim oldu? Gelin adayları, kendi aralarında en güçlü damat adayını konuşurken, damatlar da boş durmadı!

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

Kısmetse Olur 24 Mart 2016'da yayınlanan bölümde, Ayça ve Batu gerginliği devam ederken, Ali ve Mehtap artık daha yakın olmaya karar veriyor! Kısmetse Olur evinde Mehtap, Ali'ye şans veriyor! Kısmetse Olur'da bir eleme gecesi daha...

Kısmetse Olur 25.Haftanın Finali bölümüyle Pazar 22.15'te Kanal D'de!

İŞTE TÜM SORULARIN CEVABINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN SON BÖLÜMÜ İZLEYEREK ULAŞABİLİRSİNİZ

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ