Gündem Kısmetse Olur 368. bölümde çok önemli karar! (26 Şubat Kısmetse Olur)

Kısmetse Olur 368. bölümde çok önemli karar! (26 Şubat Kısmetse Olur)

24.02.2017 - 08:32 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programı Kısmetse Olur bugün 368. bölümü ile ekrana gelecek. 25 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümde Ünal'ın geçirdiği rahatsızlık sonra Gözde ve Ünal önemli bir karar alıyor. İşte Kısmetse Olur yeni bölümden ilk detaylar...

Kısmetse Olur 368. bölümde çok önemli karar (26 Şubat Kısmetse Olur)

Kısmetse Olur 25 Şubat Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, Ünal ve Gözde çıktıkları romantik yemekte çok önemli bir karar alıyor! Tuğçe ve Akın arasında ise büyük bir tartışma çıkıyor, Tankut araya giriyor!

Haberin Devamı

Kemal, Sevgican'dan mı hoşlanıyor?

Kısmetse Olur'da aşk kokuları esmeye devam ediyor. Kemal ve Sevgican ararında geçen konuşmalardan sonra, Adnan Kemal'in Sevgican'dan hoşlandığını iddia ediyor. Bu iddia üzerine ise mutlu olduğu gözlemlenen Sevgican ne cevap verecek? Kemal ve Sevgican arasında yeni bir aşk doğacak mı?

Haftanın birincileri seçilen Onur ve Didem ise, Aycan'ın neden hala gelmediğini ve Onur'u yalnız bıraktığını sorguluyor. Adnan, Onur ve Aycan ilişkisinde Aycan'ın onu yalnız bıraktığını söylüyor.

Ünal ve Gözde ise çıktıkları romantik yemekte radikal bir karar alıyor. Ünal, Gözde'yi tamamen kaybetmemek adına aldığı kararı açıklıyor. Ünal, "Bundan sonra tanıma yolunda değil de daha arkadaşça olacağım seninle" diyerek Gözde'yi kendinden uzaklaştırmak istemiyor.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yeni bölümüyle Cumartesi 00.45'te Kanal D'de!