Gündem Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

21.07.2016 - 11:26 | Son Güncellenme:

Sevilen ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sert eleştirilere maruz kaldı. Kıvanç Tatlıtuğ kendisine yapılan ağır eleştirilere aynı sertlikle cevap verdi. Ünlü oyuncu sosyal medyaya da veda ettiğini ve bir süre hiç bir paylaşım yapmayacağını duyurdu. Peki, Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? İşte merak edilen tüm detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir

Kıvanç Tatlıtuğ darbe girişimine karşı paylaşım yapmadığı gerekçesi ile sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Yakışıklı oyuncu bu eleştirilere tepkisini sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğraf ile belirtti. Peki, Kıvanç Tatlıtuğ yapılan bu eleştirilere karşı ne dedi? Ünlü oyuncu neden artık sosyal medyayı bir süreliğine kullanmayacağını söyledi? İşte merak edilen tüm detaylar...

KIVANÇ TATLITUĞ ELEŞTİRİLERE NASIL TEPKİ VERDİ?

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ kendisine yapılan ağır eleştirilere aynı sertlikle cevap verdi. Ünlü oyuncu sosyal medyaya da veda ettiğini ve bir süre hiç bir paylaşım yapmayacağını duyurdu.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir

Kıvanç Tatlıtuğ darbe girişimine karşı paylaşım yapmadığı gerekçesi ile sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Yakışıklı oyuncu hakkındaki eleştirilere sert çıktı. Instagram hesabından yaptığı açıklamayı Tatlıtuğ şu sözlerle bitirdi: “Bu platformda daha demokratik bir ortama gelene dek hiç bir paylaşım yapmayacağımı bildirmek istiyorum. Güneşli güzel günlere inanan, insanların birbirini kırmamak için çaba sarf ettiği, bayrağımız altında huzurla yaşayacağımız günlerin çabucak gelmesi dileğiyle.. Allah’a emanet olun”

Haberin Devamı

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ (d. 27 Ekim 1983,[2] Adana), Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Bosna-Hersek kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir.[3] 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat popülerliğini 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu ile yaptı. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu şubat 2016'da, Star TV'de yayınlanacak ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstleneceği Siyah-Beyaz adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra ekranlara geri dönecek.