Cadde Kıvanç Tatlıtuğ ölümden döndü

Kıvanç Tatlıtuğ ölümden döndü

11.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kıvanç Tatlıtuğ, çıkacağı mavi tur öncesi tekne içindeki çöpleri karadaki arkadaşına uzattığı sırada, kaptanın gaza basmasıyla denize düştü. Oyuncu, bir metre farkla çalışan motor pervanesine kapılmadı

Kıvanç Tatlıtuğ ölümden döndü

‘Cesur ve Güzel’ dizisi final yapmasından sonra eşi Başak Dizer’le mavi tura çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, ölümden döndü. Turu son olarak Yunanistan’da sonlandıracak olan oyuncu, Turgutreis Marina’da demirledikleri gün tekne içindeki çöpleri, karadaki arkadaşına verdiği sırada kaptanının gaza basmasıyla denize düştü. Teknenin motor pervanesinin tam önüne düşen Tatlıtuğ, yaklaşık bir metre farkla parçalanmaktan kurtuldu. Motorun çalışan pervanesine kapılmayan oyuncu, denizde panik olup hızlıca yüzüp karaya çıktı. Büyük şok yaşayan oyuncu, kısa süre dinlendikten sonra tekneye geçiş yaptı.

Haberin Devamı

İstanbul’a döndü

Daha sonra Yunan koylarına giden Tatlıtuğ’u şansızlık peşini bırakmadı. Teknesinin motorunda çıkan arıza nedeniyle turu sadece dört gün yapabilen çift, Turgutreis’e dönmek zorunda kaldı. Yatı marinaya demirleyen oyuncunun, tatili noktalayarak yeni sezon projeleri için İstanbul’a döndüğü öğrenildi. Çifte, mavi turda bir dönem Çağatay Ulusoy da eşlik etmişti.