Denizli KIZILCABÖLÜKSPORLU FUTBOLCUDAN KENDİSİNE SALDIRAN TARAFTARA DAVA

KIZILCABÖLÜKSPORLU FUTBOLCUDAN KENDİSİNE SALDIRAN TARAFTARA DAVA

18.05.2016 - 09:47 | Son Güncellenme:

.

KIZILCABÖLÜKSPORLU FUTBOLCUDAN KENDİSİNE SALDIRAN TARAFTARA DAVA

Spor Toto 3. Lig final maçında Zonguldak Kömürspor’a 2-1 yenilerek 2. Lig’in kapısından dönen Kızılcabölükspor’da maç sonrası yaşanan olaylara tepkiler devam ediyor. Son olarak Kızılcabölükspor’un kaptanı Fatih Yiğen, kendisine saldıran taraftara dava açtığını söyledi.
Spor Toto 3. Lig final maçında Zonguldak Kömürspor’a 2-1 yenilerek 2. Lig’in kapısından dönen Kızılcabölükspor’da maç sonrası yaşanan olaylara tepkiler devam ediyor. Kızılcabölükspor kaptanı Fatih Yiğen, 2-1 sona eren Play-off final müsabakası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çok üzgün olduklarını belirten kaptan Fatih Yiğen, "Takım olarak, taraftar olarak, camia olarak, Denizli olarak 2. Lig’i hak etmiştik. Maalesef ilk 10 dakika oyuna çok kötü başladık. Hemen toparlandık ama kendi hatalarımızdan goller yedik. İkinci yarı neredeyse tek kale oynadık. Ama aradığımız golleri bulamadık. Buradan takım arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Olmadı nasip değilmiş. Artık önümüze bakacağız. Çok üzgünüz" diye konuştu.
Maç sonunda çıkan olaylarla ilgili konuşan Fatih Yiğen, "Daha futbolcular sahayı terk etmeden o güvenlik nasıl kapıyı açar. Zonguldak taraftarı içeri alındı. Bizler daha içerideyiz, hakemler içeride. Allah korusun birimiz bıçaklansak ne olacak? Telin üzerinden 5-10 kişi atlar. Geri kalan 5 bin kişi nasıl içeri alınır? Benim eşim ve çocuğumun olduğu Kızılcabölükspor taraftarlarının olduğu bölüme bıçak atıldı, sandalye atıldı, korner sopası atıldı. Bu nasıl taraftarlık? Yaralanarak hastaneye kaldırılanlar da oldu. Statta güvenlik zafiyeti üst seviyedeydi. Hiçbir güvenlik önlemi alınmamış. Demek ki biz galip gelsek buradan çıkamayacakmışız. Bana saha içinde vuran da var. Ben o taraftar hakkında gerekli hukuki süreci başlattım. Davamı açtım" şeklinde konuştu.