Cadde Kızılelma son bölümde Murad'ın ekibi köşeye sıkıştı

Kızılelma son bölümde Murad'ın ekibi köşeye sıkıştı

12.10.2014 - 16:39 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin kendi hikayesini, ilk kez bir “Türk ajan dizisi”yle ekranlara taşıyan Kızılelma son bölümüyle 10 Ekim 2014 Cuma akşamı saat 19:55’te izleyenlerinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Murad'ın ekibi köşeye sıkıştı!..

Kızılelma son bölümde Muradın ekibi köşeye sıkıştı

Cahit Atakan’a kurulan kumpas, Murad’ın ve çiftlikte bulunan bütün MİT ekibini köşeye sıkıştırmıştır. Onlar üzerlerine cehennem sağanağı gibi gelen mermi yağmuru altında ne yapacaklarına karar vermeye çalışırken, Meryem Kadıoğlu’nun direktifiyle Birim de harekete geçmiştir. Hasan Kırımlı’nın liderliğindeki bir MİT ekibi, Meryem’in verdiği zor kararı uygulamak için önemli bağlantıları olan bir ismi ele geçirir. Bu kişi, ateş altında direnmeye çalışan Murad ve silah arkadaşları için ölüm kalım çıkmazının akıbetini belirleyecektir.

Haberin Devamı

Diğer taraftan MİT’in Antiterör Birimi’nin kapısını çalan yeni bir tehlike vardır. Bu tehlike; dindar gençlerin zafiyetlerini sömürerek, onları terör örgütlerinin kucağına düşüren yeni bir yapıdır. Bu yapıyla mücadele etmeye başlayacak olan Birim, orada hiç beklemedikleri tanıdık simaların izlerine rastlayacaklarından ise habersizdir.

Uzaklaşmaya çalıştıkça Azra’ya daha da yakınlaşmasına sebep olan kader çizgisi; Murad’ı yine ummadığı bir zamanda, reddedemeyeceği kadar hassas bir noktasından sarmalayacaktır. Artık Murad ve Azra’nın arasında, ikisinin de öngöremeyeceği kadar derin bir bağ oluşturacak üçüncü bir şahıs vardır. Arman ise; kirli planlarını sekteye uğratan hamlelere maruz kaldıkça, Birim’e daha etkili darbeler indirebilmek için, müttefiklerinin haber ağından faydalanmaktadır.

Haberin Devamı

Bu bilgi akışının sonucunda ortaya çıkan tabloda, Arman’ın hedef tahtasına oturtması gereken iki önemli isim vardır: Meryem Kadıoğlu ve Murad Altay'dır.

Orjinal Adı

Kızılelma

Oyuncular

Furkan Palalı, Aslıhan GÜNER, Zeynep Eronat,Burak SERGEN, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Rahmi Dilligil, Adnan Biricik, Osman Karagöz, Mesut Yılmaz, Ceyda Saltadal, Ahmet LEVENDOĞLU

Yönetmen

Raşit Çelikezer

Yapımcı

Sinegraf / Osman SINAV

Program Ekibi

Senaryo: Süleyman Çobanoğlu