Gündem Kızım 29. bölüm fragmanları; Candan ve Demir ayrılıyor mu?

Kızım 29. bölüm fragmanları; Candan ve Demir ayrılıyor mu?

26.04.2019 - 10:10 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi 29. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kızım'da bu hafta Öykü'nün ameliyatı sona ermiş ve Cemal sağlığına kavuşmuştu. Yangından sağ kurtulan aile fertleri mutlu bir sürece adım atmak üzereyken evi kimin yaktığını gören biri Demir'e gerçeği açıklar. Demir, Ahmet'in peşine düşer ama hesap etmediği bir şey vardır. Öykü ve Candan tehlikededir.

Kızım 29. bölüm fragmanları; Candan ve Demir ayrılıyor mu

Kızım dizisi 29. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kızım dizisinde bu akşam Demir, evi kimin yaktığını öğrenince Ahmet'in peşine düşer. Eski günlerdeki gibi yine bir arada olan Cemal, Uğur ve Demir, Ahmet'in peşine düşer. Ahmet takip esnasında peşini bırakmasını ve sevdiklerinin peşine düşmesi gerektiğini söyleyince takibi bırakan ekip apar topar soluğu evde alır.

Haberin Devamı

Tüm bu olaylar yaşanırken Demir ve Candan arasında süren formalite evlilik konusunda Candan ilk konuşmasını yapar. Murat'ın baskısının yanı sıra Candan bu evliliği bitirme teklifinde bulunur. Peki Demir ve Candan ayrılacak mıdır?

KIZIM 29. BÖLÜM FRAGMANI

KIZIM 29. BÖLÜM 2. FRAGMANI