Gündem Kızım bak bu baban!

Kızım bak bu baban!

19.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Şehit Astsubay Göksu Şafak Şahin, memleketi Samsun’un Havza ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Törende şehidin eşi, 7 aylık kızları Reyhan Öykü Şahin’i babasını tabutuna dokundurarak veda etti....

Kızım bak bu baban

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin (26), Hatay’daki törenin ardından askeri uçakla Amasya Merzifon Havalimanı’na getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından Havza Devlet Hastanesi morguna konulan şehit Şahin’in naaşı, Kevser Camisi’ne getirildi. Şahin için düzenlenen törene, şehidin babası Mustafa Şahin oğlunun askeri kamuflajını, eşi Kadriye Şahin üniformasını, ağabeyi Yunus Emre Şahin ise askeri eşofman üstünü giyerek geldi. Şehidin annesi Reyhan Şahin yakınları tarafından teselli edilirken, 7 aylık kızı Reyhan Öykü de annesinin kucağında babasının cenaze törenine katıldı.

Haberin Devamı

Törene katılan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, şehidin babası Mustafa Şahin’e başsağlığı dileklerinde bulundu. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 8 bin kişi katıldı.

Kızım bak bu baban

Eşi tabutuna sarıldı

Şehit annesi Reyhan Şahin, oğlunun tabutuna sarılıp, fotoğrafını öperek, uzun süre gözyaşı döktü. Şehit babası Mustafa Şahin ise eşini “Ağlama, hainleri sevindirme” diyerek, teskin etmeye çalıştı. Şehit eşi Kadriye Şahin, 7 aylık kızları Reyhan Öykü Şahin’i kucağına alıp, “Kızım, bak bu senin baban” diyerek, minik kızının elini tabuta dokundurdu.

Şehit eşinden destek

Haberin Devamı

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan ve bir hafta önce Havza’da toprağa verilen Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Şahin’in eşi Çiğdem Şahin de törene katılarak, şehit ailesine destek verdi. Şahin, Demiryurt Mahallesi’nde aile kabristanlığında toprağa verildi.