Gündem Kızına benzettiği kadını silahla vurdu

Kızına benzettiği kadını silahla vurdu

02.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa’da yaşayan baba Haydar Emeç, 10 yıl önce evi terk eden kızına benzettiği Remziye Yıldız’ı tabancayla ağır yaraladı. Emeç “Benim kızım Gülcan’dı. Onu kulağından tanıdım” dedi

Kızına benzettiği kadını silahla vurdu

Bursa’da 67 yaşındaki Haydar Emeç’in kızı Gülcan, iddiaya göre 10 yıl önce evden ayrılıp Erzincan’da yaşayan ve soyadı öğrenilemeyen Taner adlı bir kişiyle evlendi. Kızından o günden sonra bir daha haber alamayan Haydar Emeç, son günlerde mahallede çıkan, “Senin kızın kötü yola düştü” söylentileri üzerine bunalıma girdi. Geçen hafta bir kaynakçı dükkânında telefonlara bakan 31 yaşındaki Remziye Yıldız’ı gören Haydar Emeç, “Sen benim kızımsın” dedi. Emeç, kadının kimliğini gösterip, “Ben senin kızın değilim amca. Evliyim ve çocuğum yok” demesine rağmen inanmadı.

Haberin Devamı



‘Söylenti üzerine vurdum’
Bu sabah genç kadını çalıştığı işyerinin yakınında bekleyen Haydar Emeç, arkadan bir süre takip ettiği Yıldız’ın kulaklarını da kızının kulağına benzetip, “Bu Gülcan. Korkudan ismini benden saklıyor” diyerek, ruhsatsız tabancasıyla önüne geçip bir el ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Remziye Yıldız ağır yaralı olarak ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan ve kısa sürede yakalanan Haydar Emeç ise, “O benim kızım Gülcan’dı. Kimliğini saklıyordu. Kendisini kulaklarından tanıdım. Söylentiler üzerine vurdum” dedi. Sorgulaması devam eden Haydar Emeç, ifadesinin ardından adliyeye çıktı.

Video için tıklayın