Gündem Kızlarım İçin 5. yeni bölümü bu akşam neden yok? Kızlarım İçin yeni bölüm ne zaman?

Kızlarım İçin 5. yeni bölümü bu akşam neden yok? Kızlarım İçin yeni bölüm ne zaman?

02.01.2018 - 09:41 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kızlarım İçin bu akşam yayınlanmıyor. İlgiyle izlenen dizinin hayranları, Google'da Kızlarım İçin neden yok sorusunun cevabını arıyor. Peki Kızlarım İçin neden yayınlanmadı ve yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kızlarım İçin 5. yeni bölümü bu akşam neden yok Kızlarım İçin yeni bölüm ne zaman

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kızlarım İçin yeni bölümle ilgili hayranlarını üzen bir haber geldi. Kanal D yayın akışında dizi saatinin yerini yabancı sinema aldığı görüldü. Peki Kızlarım İçin yeni bölüm neden yok?

Haberin Devamı

KIZLARIM İÇİN YENİ BÖLÜM BU AKŞAM NEDEN YOK?

Salı akşamları izleyicisini kanal D ekranına kilitleyen Kızlarım yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Kızlarım İçin yeni bölümünün yayınlanmama sebebinin yılbaşı tatilinden dolayı olduğu tahmin ediliyor.

KIZLARIM İÇİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızlarım İçin 5. Bölümde; Hacer ve Zübeyir, kızları mahalleden gönderip, Yaşar'dan kurtulmak için mahalle halkını onları karşı kışkırtıyor! Peki Yaşar, kızlarına sahip çıkabilecek mi?
Kızlarım İçin son bölümde, kızlar ve anneleri hakkında çıkan dedikodu hızla yayılmıştır. Tüm mahalle halkı onlara karşı cephe almıştır. Bu işte de Hacer ve Zübeyir'in rolü büyüktür. Yaşar'ın başlarına bela olmasından korkan Hacer ve Zübeyir, yaptıkları planla amaçlarına ulaşmayı başarmışlardır. Bir anda mahalle halkı tarafından baskına uğrayan kızlar hayatlarının en zor anlarından biriyle daha karşı karşıyadırlar. Peki bu durumdan onları kim kurtaracak? Yaşar, kızlarının başını bu dertten kurtarabilecek mi? Yoksa kızlar mahalleden taşınmak zorunda mı kalacak?