İstanbul Kktc'de Yeni Doğuş Partisi Lideri Arıklı'dan Yusuf Kısa'ya Ziyaret

Kktc'de Yeni Doğuş Partisi Lideri Arıklı'dan Yusuf Kısa'ya Ziyaret

06.03.2017 - 11:59 | Son Güncellenme:

.

Kktcde Yeni Doğuş Partisi Lideri Arıklıdan Yusuf Kısaya Ziyaret

KKTC’de Yeni Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı, ülke genelinde önemli yatırımları bulunan ve yaptığı gıda yardımlarıyla ihtiyaçlı ailelerin dualarını alan Gifa Holding’i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa’ya teşekkürlerini iletti.
KKTC’nin önemli finans kuruluşlarından Gifa Holding’in son zamanlarda yaptığı atılımlar ve özellikle İranlı iş adamlarına kredi danışmanlığında önemli girişimleri ülke siyasilerinin de dikkatini çekti. Bu amaçla Gifa Holding Genel Merkezini ziyaret eden ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa ile görüşen YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Gifa Holding’in başarılarını gururla takip ettiklerini, ülkenin iş adamlarının ambargoları delip dünyanın önde gelen şirketlerine danışmanlık yapmalarının ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Arıklı, Gifa’nın takdirle izlenen milli sermayeli bir kuruluş olduğunu belirterek, "Bu kuruluşumuz dünyanın önde gelen finans şirketlerine danışmanlık hizmeti veriyor. Çok büyük projelere imza atıyor. Bu bize gurur veriyor. Demek ki dünya vizyonuna sahip iş adamlarımız imkan bulduklarında ambargo falan dinlemeden çok büyük projelere imza atabiliyorlar. Bu KKTC açısından oldukça önemli bir göstergedir" şeklinde konuştu.
"Aylardan beri gıda yardımı gurur verici"
Gifa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa’nın aynı zamanda çok yardım sever bir iş adamı olduğuna işaret eden Arıklı, "Ülkemizin yoksul veya ihtiyaç sahibi ailelerine aylardan beri yardım paketleri dağıtıyor. Bizim bildiğimiz paket sayısı 2 bin rakamını aştı. Ayrıca; Yeni Bakış Gazetesi ülkemizde gazete gitmeyen en ücra köşelerinde kadar dağıtılıyor. Keşke bu tür başarılı kuruluşlarımızın sayısı artsa. Biz Yusuf Kısa beyefendiyi gururla takip ediyor ve örnek bir iş adamı olarak takdir ediyoruz" dedi.
Kısa: "Yatırımlara devam edeceğiz"
Gifa Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kısa da kabulde yaptığı konuşmada kuruluşlarının hızla dünyaya açıldığını, bir çok ülke şirketine danışmanlık hizmetleri verdiklerini dile getirdi. Ülkeye yatırıma devam edeceklerini de aktaran Kısa, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak KKTC’de yardıma muhtaç ailelerine yardım ettiklerini söyledi.
"Ülkemize uygulanan ambargolar bizi yıldırmıyor"
Kendilerinin KKTC’ye inanmış insanlar olduğunu söyleyen Kısa sözlerini şöyle tamamladı: "Ülkemizin tanınmamışlığı veya ülkemize uygulanan ambargolar bizi yıldırmıyor. Bilakis bizi kamçılıyor. Çok yakında büyük projelerimiz hayata geçecek. Öte yandan sosyal sorumluluk bilinci içerisinde kazancımızın bir bölümünü yardıma muhtaç insanlarımızla paylaşıyoruz. Bu bize mutluluk veriyor".