Cadde Betül Demir kliple intikam aldı!

Betül Demir kliple intikam aldı!

25.10.2017 - 09:30 | Son Güncellenme:

Betül Demir, geçmişte yaşadığı ihaneti yeni klibine taşıdı. Ünlü şarkıcı, kendisini aldatan eski sevgilisinden nasıl intikam aldığını 'Meşgul' şarkısına çektiği klipte gözler önüne serecek.

Betül Demir kliple intikam aldı

Yaz aylarında çıkardığı 'Esas Duruş' albümüyle ses getiren Betül Demir, beğeni toplayan 'Karabatak' klibinin ardından çalışmanın ikinci klibini Emirhan Cengiz’le birlikte hazırladığı 'Meşgul' şarkısına çekti. Klibin çekimleri 23 Ekim Pazartesi günü İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin kral dairesinde yapıldı.

Haberin Devamı

FİNALDEKİ SÜRPRİZ

Betül Demir’in ihanete uğrayan bir kadını canlandıracağı klibin finalinde bir sürpriz gizli. Demir, final sahnesinde yıllar önce kendisini aldatan sevgilisinden nasıl intikam aldığını gösterdi. Sevgilisinin elini kolunu bağlayıp bir odaya kilitleyen ünlü şarkıcı, o anları klibi için yeniden yaşadı. Klipte Betül Demir’in sevgilisini başarılı tiyatrocu Sonat Tokuç canlandırdı.

ALEYNA’NIN YÖNETMENİ ÇEKTİ

'Meşgul' klibinin yönetmen koltuğunda Aleyna Tilki’nin 'Cevapsız Çınlama' ve 'Sen Olsan Bari' kliplerini de çeken Serdar Börcan oturdu. Görüntü yönetmenliğini Eren Yıldız’ın yaptığı çalışma, 45 kişilik bir ekiple çekildi.

ELBİSESİ 50 KİLO!

Sanat yönetmenliğini Derya Çopur’un üstlendiği klibin dikkat çekici bir detayı da Betül Demir’in giydiği elbise. Çopur’un imzasını taşıyan, kristal boncuk işlemeli siyah elbise tam 50 kilo. Betül Demir, kendisiyle aynı kiloda olan bu iddialı elbiseyle kamera karşısına geçti.

Haberin Devamı