Kırklareli KLÜ ÖĞRENCİLERİ “ÖZEL SEKTÖR TECRÜBESİ” KAZANDI

KLÜ ÖĞRENCİLERİ “ÖZEL SEKTÖR TECRÜBESİ” KAZANDI

20.10.2015 - 00:58 | Son Güncellenme:

.

KLÜ ÖĞRENCİLERİ “ÖZEL SEKTÖR TECRÜBESİ” KAZANDI

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Babaeski Meslek Yüksek Okulu (MYO) Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri, 11. Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı’na katılarak, okudukları bölümle ilgili özel sektör tecrübesi kazandı.
İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 11. Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarına, Öğretim Görevlileri Harun Bayer ve Tahsin Işık’ın danışmanlığında katılan Babaeski MYO Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri, özel sektörle buluşma fırsatına sahip oldu.
Sektörü tanıma ve sektör temsilcileriyle bir araya gelme şansı yakalayan Babaeski MYO Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri, fuarda Türkiye’nin önde gelen çağrı merkezi şirketlerinin stantlarını ziyaret ederek, sektör temsilcilerinden kariyer ve iş fırsatları hakkında bilgi aldı.
Sektörel iletişimi güçlendirmek ve çağrı merkezi endüstrisinin gelişim sürecinde itici güç olmak amacıyla hayata geçirilen Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı’nda, katılımcılara Türkiye’deki sektör temsilcilerinin dünya çapındaki trendleri ve sektörel yenilikleri takip etmelerine imkan sundu.
Her yıl farklı bir ana temanın ele alındığı konferanslarda bu yıl “Müşteri” ana temasıyla, strateji, insan kaynakları, başarı öyküleri ve teknoloji başlıkları altında farklı oturumlar düzenlendi.