Zonguldak KOB-DER’DEN KAHVALTI VE SEMİNER ETKİNLİĞİ

KOB-DER’DEN KAHVALTI VE SEMİNER ETKİNLİĞİ

11.03.2014 - 16:47 | Son Güncellenme:

.

KOB-DER’DEN KAHVALTI VE SEMİNER ETKİNLİĞİ

Zonguldak’ta Karaelmas Otizmli Bireyler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KOB-DER) Zonguldak’ta kısa sürede örgütlenmesine rağmen etkinliklerini hızla sürdürüyor.
Derneğin çalışmaları kamuoyunda takdirle karşılanırken dernek yöneticileri, derneğin amacına uygun olarak 15 Mart 2014 Cumartesi günü, “Eğer sende Farklı olanların farkındayım diyorsan 15 Mart Cumartesi günü saat 10’da sahil yolu Çatı Kafe’de Kahvaltımıza katıl” sloganı ile kahvaltı düzenleyecekler.
Kahvaltı ücretinin 20.00 TL olduğu ve gelirinin tamamının Otizmli bireylere için harcanacağı açıklandı. Ayrıca dernek 16 Mart Pazar günü saat 10 ila 17 arasında “Zonguldak Otizm Seminerleri” Çetin Özbey ve Vefa Bilici’nin konuşmacı olarak katılacağı ‘Otizm Spektrum Sendromu ve Temel Becerilerin Öğretimi ‘ konulu bir seminer düzenleyecek.
Etkinlikler kapsamında “2 Nisan 2014 Otizm Farkındalık Günü’nde Zonguldak temsilen Karaelmas Otizmli Bireyler Derneği Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndaki programda Dernek başkanı, otizm Dernekleri Federasyonu temsilcileriyle birlikte olacaklar.