Teknoloji Kobisi.com, binlerce KOBİ’yi e-ticarete taşıyacak

Kobisi.com, binlerce KOBİ’yi e-ticarete taşıyacak

19.04.2018 - 15:36 | Son Güncellenme:

E-ticaret altyapısı Kobisi.com, iki yıl içinde binler binlerce KOBİ’yi e-ticarete kazandırmak için çalışıyor. Ürün satışı konusunda detaylı özellikler sunan Kobisi, esnek ödeme yöntemleri, günlük yedekleme, CDN ve ücretsiz e-posta hizmeti gibi temel özelliklerin yanında çeşitli entegrasyonları da opsiyonel olarak sunuyor.

Kobisi.com, binlerce KOBİ’yi e-ticarete taşıyacak

Kobisi.com, iki yıl içinde binler binlerce KOBİ’yi e-ticarete kazandırmak için çalışıyor. 2017 yılı başında hizmet vermeye başlayan Kobisi.com, e-ticaret mağazası açmak isteyenlere kapsamlı hizmet veren bir platform. Ürün satışı konusunda detaylı özellikler sunan Kobisi, esnek ödeme yöntemleri, günlük yedekleme, CDN ve ücretsiz e-posta hizmeti gibi temel özelliklerin yanında çeşitli entegrasyonları da opsiyonel olarak sunuyor. Hem Hepsiburada, N11 gibi pazar yerleriyle ürün satış entegrasyonu hem de SAP, Nebim gibi platformlarla stok entegrasyonu yapma imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

Esra Alpay (CEO) ve Binans’ın kurucu ortağı Mustafa Alpay tarafından kurulan Kobisi, bugüne dek 2 bine yakın mağazanın kaydını almış. Şu anda hizmet veren aktif mağaza sayısıysa 750. Esra Alpay, 2018’de bin 500, 2020 yılında ise 5 bin aktif mağaza sayısına ulaşarak binlerce KOBİ’nin e-ticarete çıkış noktası olmak istediklerini paylaşıyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için de uygun maliyet ve müşteri memnuniyeti konusunda iddialı olduklarını ekliyor.

Kobisi.com, müşterilerine 15 günlük deneme süresinden sonra 4 farklı paket ile mağaza sahibi olma imkanı sunuyor. Sabit üyelik ücreti aylık 19 dolardan başlayan başlıyor ancak sabit ücrete ek olarak ürün başına 0,25 TL ve %5,43 ile %3,39 arasında değişen komisyon ücreti talep ediyor.