Gündem Koç Ailesi’ne taziyeler sürüyor...

Koç Ailesi’ne taziyeler sürüyor...

27.01.2016 - 19:36 | Son Güncellenme:

KALP krizi sonucu vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Divan Oteli’nde taziyeler devam ediyor.

Koç Ailesi’ne taziyeler sürüyor...

Dün taziye ziyaretine gelenler arasında, AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, eski bakanlardan Cavit Çağlar, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, işadamı İnan Kıraç, tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, oyuncu Selçuk Yöntem, futbolcular Uğur Boral ve Gökhan Gönül, Galatasaray Kulübü’nün eski Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Kulübü’nün eski Başkanı Sadri Şener’in yanı sıra iş, sanat, siyaset ve spor camiasından birçok isim vardı.

Haberin Devamı

"TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN"

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Cavit Çağlar, "Büyük bir acı. Söyleyecek kelime yok. Ailenin acılarını paylaşmak için buradayız. Türkiye, Mustafa Bey’in sevgisiyle birleşti. Allah rahmet eylesin, ailesine ve çalışanlarına yardımcı olsun" dedi.

Tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen de, "Aileyi çok eskiden, Vehbi Bey zamanından tanırım. Bir tek Mustafa Bey’i tanımamıştım. Hem Rahmi Bey’i hem Ali Koç’u tanırım. Hepsiyle bir ahbaplığım var. Ama bu acı dayanılır bir acı değil. Rahmi Bey’in yüzünü gördüm. Günlerdir ayaktalar ve saatlerce taziyeleri kabul ediyorlar. Çok dokundu bana. İnsanın bu kadar seveninin olması güzel bir şey. Allah geride kalanlara, özellikle Rahmi Bey’e sağlık versin. Çünkü evlat acısı hiçbir şeye benzemez" diye konuştu.

Haberin Devamı

Futbolcu Uğur Boral da, "Türk milletinin başı sağolsun demek lazım. Görüldüğü gibi, seveni çoktu. Taziye için bir haftadır kuyruklar oluşuyor. Türk milletinin dinamiklerinden birisi zaten, herkes biliyor. Bütün ailesine başsağlığı diledik. Hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Türkiye büyük bir insanını kaybetti" dedi.