Eğitim Koç Üniversitesi'nde Pazarlama Kampı

Koç Üniversitesi'nde Pazarlama Kampı

02.04.2014 - 14:28 | Son Güncellenme:

Koç Üniversitesi Pazarlama Kulübü tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Koç Üniversitesi Pazarlama Kulübü-KAMP 2014’, Vodafone ana sponsorluğunda 4-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Koç Üniversitesinde Pazarlama Kampı

Koç Üniversitesi Pazarlama Kulübü tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Koç Üniversitesi Pazarlama Kulübü-KAMP 2014’, pazarlama sektörüne yön veren isimlerle kariyer yolculuğunun başında olan üniversite öğrencilerini bir araya getirecek. 4-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlik süresince çeşitli konferans ve paneller düzenlenirken, öğrenciler staj imkânları elde etme fırsatı bulacak. KAMP 2014 organizasyonunda, Koç Üniversitesi’nin yanı sıra

Haberin Devamı

Türkiye’nin dört bir yanından katılacak olan üniversite öğrencileri de pazarlama konusunda uzmanların deneyimlerinden yararlanacak.

“KAMP 2014” etkinliğine; Algı Yönetimi Profesörü ve Fundreams/Dreamstalk Kurucusu Semih Yalman, İSKO Pazarlama Direktörü Sultan Baykal, Banvit Kurucusu Vural Görener, Unilever Pazarlama Direktörü Ali Coşkun, Microsoft İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Özer, Bates Motel Pro Tansu Tunçel, Volkan Öge, Ömür Cedimağar, BAT Türkiye Markalar Müdürü Ural Akta, Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucusu Akan Abdula, IAB Dernek Başkan Yardımcısı Neslihan Olcay, Euro RSCG CEO’su Levent Erden’in de aralarında bulunduğu 20’den fazla konuşmacı katılacak.

Pazarlamanın yeni trendi İnteraktif Pazarlama, Marka Pazarlaması ve Girişimcilik gibi konular KAMP 2014’ün ilgi çekici başlıkları arasında yer alacak. KAMP 2014 organizasyonu kapsamında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden pazarlama ve satış direktörleri, grup ve marka müdürleri, kreatif direktörler, genç girişimciler ve CEO’lar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilere bilgi birikimlerini aktaracak ve tecrübelerini paylaşacak.

Haberin Devamı

2005 yılından beri düzenlenen ve Koç Üniversitesi’nin gelenekselleşen aktivitesi haline gelen KAMP, içeriği ve işleyişi açısından Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ‘Pazarlama Kulübü KAMP 2014’, dokuz yılda Türkiye’nin farklı üniversitelerinden 3000’i aşkın öğrenciyi ağırladı. KAMP 2014’e bu yıl da 300’ü aşan öğrencinin katılımı bekleniyor.

Bugüne kadar Pazarlama Kampı’na katılarak, deneyimlerini öğrencilerle paylaşan iş dünyasının deneyimli isimleri şöyle sıralandı:

Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, P&G Ev Bakımı ve MS&P Grup Müdürü Yetkin Tepeköylü, Google Türkiye ve Yunanistan Pazarlama Müdürü Mustafa İçil, Türk Hava Yolları E-Ticaret Müdürü Yüce Zerey, Danone Pazarlama Direktörleri Korhan Korel ve Serkan Girgin, Coca Cola Pazarlama Varlıkları Grup Müdürü Levent Soygür, Euro RSCG CEO’su Levent Erden, İmaj Danışmanı Özlem Çakır, Kadir Has Üniversitesi SBF Öğretim Üyesi Tuğçe Esener, Youth Republic Yönetici Ortağı Serhat Gürcü, Mey İçki Kayra Şarapları Pazarlama Müdürü Gözdem Gürbüzatik, Project House Kurucu Ortağı Cüneyt Devrim, Gazeteci Fatih Altaylı, THY CEO’su Temel Kotil, Yaşar Holding CEO’su Mehmet Aktaş Vatan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Vatan, T – BOX Genel Müdürü Doğan Kaşıkçı, Google Türkiye CEO’su Bülent Hiçsönmez, Deniz Bank Müdürü Hakan Ateş, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Vaillant CEO’su Christopher Grosser, Koç Holding Kurumsal Marka Müdürü Okyar Tuncel, Deloitte Kurumsal İletişim Müdürü Ekin Kavukçuoğlu Özgülşen.