Geri Dön
Koca yürekli Elizabeth: Prens Harry'ye tam destek

Koca yürekli Elizabeth: Prens Harry'ye tam destek

İngiliz Kraliyet Ailesi'nde yaşanan olaylar adeta pembe dizi tadında... Yayınlanan son bölümün konusunu açıklıyorum hemen size: Kraliçe 2. Elizabeth, torunu ve eşinin Kraliyet ailesi görevlerini bırakma kararına destek vermiş!

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Bombayı patlatmışlardı

Koca yürekli Elizabeth: Prens Harryye tam destek

İngiliz Kraliyet Ailesi son dönemde epey diziye bağlamış durumda. Meghan Markle'ın Kraliyet ailesine dahil olmasından sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Meghan Markle'ın Kraliyet ailesine göre agresif kaçan tavırları, Kate Middleton'la gizliden gizliye çekişmeleri derken asıl bombayı geçtiğimiz günlerde patlatmıştı.

Antipati yaratmıştı

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden çekileceklerini duyurmuştu. O günden beri sosyal medya bir türlü durulmuyor. Kraliyet ailesinin isyankâr çocuğu unvanını elde eden Prens Harry, eşinin yarattığı "Koskoca Kraliyet ailesiyle dalga geçiyor!" antipatisiyle beraber herkesin dilinde. Son gelen haberler de Prens Harry'nin iş aradığı yönünde.

Koca yürekli Elizabeth!

Peki Kraliyet ailesi ne diyor, ben asıl o kısma Molatik olmuş vaziyetteyim. Kraliçe 2. Elizabeth, torunu Prens Harry ile eşi Meghan Markle'ın Kraliyet ailesi görevlerini bırakma kararına destek vermiş. Benim gözümde Kraliçe Elizabeth artık koca yürekli bir kadın. Neden? Çünkü torunu ve gelininin, Kraliyet ailesini elinin tersiyle itip 'ben'cil tavırlar sergilemesini olgunlukla karşılayacak kadar koca yürekli bir tavır sergilediğini düşünüyorum. Kriz, daha geleneksel bir şekilde çözülemezdi!

Spin-off tadında

Peki bundan sonra ne olur? Kraliçe 2. Elizabeth'in açıklamasından sonra gözler Prens Harry ve Meghan Markle'a çevrilir. Çiftimiz, tutan bir diziden kopan başka bir dizi anlamına gelen 'spin-off'lar gibi ayrı bir başlıkla popüler kültürde yerini alır. Kraliyet ailesi yoluna devam eder. Kraliyet ailesinin prestijini önemseyen biz dünyalılar "Neyse ki daha fazla bu aileye zarar vermiyorlar" diye avunur, kendi adına yatırım yapmakta bir dünya markası olan Meghan Markle da oyunculuk kariyerine odaklanır. Bakalım hangi teoriler gerçek olacak...

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler