Kocaeli Kocaeli'deki Trafik Kazası

Kocaeli'deki Trafik Kazası

09.07.2018 - 19:18 | Son Güncellenme:

İzmit'te 4 aracın karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 37 yaşındaki Erkan Doğru ile 2 yaşındaki bebeği ve babaannesinin cenazeleri toprağa verildi

Kocaelideki Trafik Kazası

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 4 aracın karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 37 yaşındaki Erkan Doğru ile 2 yaşındaki bebeği ve babaannesinin cenazeleri defnedildi.

Haberin Devamı

İzmit ilçesi D-605 Karayolu'nda dün 4 aracın karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden baba Erkan Doğru (37) ile bugün tedavi gördükleri hastanede yaşam mücadelesini kaybeden bebeği Ertuğrul Hamza Doğru ve babaannesi Remziye Doğru'nun cenazeleri, hastanelerdeki işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Cenazeler, ailenin 28 Haziran Mahallesindeki evinin önünde helallik alınmasının ardından vatandaşların omuzunda Fatih Camisi'ne getirildi.

Burada, Erkan Doğru'nun kazada yaralanan ve araç sürücüsü olan ağabeyi Ali Doğru ile diğer ağabeyi Ergün Doğru taziyeleri kabul etti.

Kazada, 2 yaşındaki kardeşlerini, babalarını ve büyük babaanneleri kaybeden ikiz Eren (8) ve Erdem (8) Doğru'yu yakınları teskin etmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Cenazeler, kılınan namazın ardından Kandıra ilçesindeki Kayıplar Köyü Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

İzmit ilçesi D-605 Karayolu Tekke köyü mevkisinde, Ö.Y'nin kullandığı 34 FE 3074 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ali Doğru idaresindeki 41 AS 595 plakalı otomobil çarpışmış, daha sonra Eray Erecek'in kullandığı 34 FZ 2212 plakalı otomobil ile Hasan Gıdık yönetimindeki 41 AAV 303 plakalı otomobil de kazaya karışmıştı.

Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan, sürücülerin de aralarında bulunduğu 16 yaralıdan Ertuğrul Hamza'nın babası Erkan Doğru (37), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Ertuğrul Hamza Doğru kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Remziye Doğru ise Seka Devlet Hastanesi'nde bir gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti.