Cadde Kocamın Ailesi 32. bölümde neler olacak?

Kocamın Ailesi 32. bölümde neler olacak?

10.02.2015 - 15:34 | Son Güncellenme:

Kocamın Ailesi bu akşam nefes kesecek bir bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. Engin ile ilgili gerçekler ortaya çıkmaya başlıyor. Şeniz'in planlarını aile öğrenecek mi merak konusu. Kocamın Ailesi 32. bölüm ile bu akşam Fox Tv ekranlarında.

Kocamın Ailesi 32. bölümde neler olacak

Kocamın Ailesi 32. bölüm fragmanı yayınlanması ile yine izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Kocamın Ailesi dizisi bu hafta yine yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm bu hafta gündeme bomba gibi düşecek. Detayları haberimizde.

Haberin Devamı

FOX TV ekranlarında fenomen haline gelen dizi Kocamın Ailesi yepyeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizide inanılması güç olaylar yaşanırken Fulden'in gizli gerçekleri ortaya çıkıyor. Tüm sırların ortaya çıkmasıyla birlikte dizide yavaş yavaş çözülmeler başladı. Kocamın Ailesi dizisini her Perşembe akşamı, fox tv'den takip edebilirsiniz.

Kocamın Ailesi'nde sırlar yavaş yavaş açığa çıkıyor. Gazanfer Sefer'in kilitli dairesini bulurken, Hakan'ın neden olduğu kaza Fulden'le ilgili gerçekleri açığa çıkarır. Zafer kızlarının sakladıkları sırları, Güneş ise aylardır peşinde olduğu kişinin kimliğini öğrenir.

Dizinin genel kunusu, 25 yıldır evlatlarından biri kayıp olan geleneksel geniş bir aile ile buna tam zıt, çocuksuz modern bir çift aynı apartmanda komşu olursa ne olur? Anne ve babasını hiç tanımamış Tolga, komşu aileye hemen ısınırken eşi Yonca bu yeni duruma hiç alışamıyor. Bütün bunlara iki aileyi birleştirecek sırlarla örülü bir gizem de eklenince olaylar zinciri hızla büyüyor.

Kocamın Ailesi 32. Bölüm Fragmanı


Haberin Devamı

Oyuncu Kadrosu

Tarık

Gökhan Alkan

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü bir genç adam. Karısına aşık ancak aile özlemi yaşamakta.

Güneş

Yeliz Kuvancı

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Mukadder Ar

Ayşenil Şamlıoğlu

Zafer’in karısı. Çocuklarının annesi, iyi kalpli, duygularını saklamayı başaramayan, sevgi ve saygı dolu bir kadın. 25 yıl önce oğlunu kaybetmenin acısıyla yaşamakta ve bir gün Engin’ine kavuşacağından emin.

Pelin

Beren Gökyıldız

Tülay’la Hakan’ın 6 yaşındaki bilmiş kızları.

Zafer Ar

Erman Okay

Hikmet’in ortanca oğlu. Aile işi olan pastaneyi devralmış işletiyor. Duygularını belli etmeyen ancak dünya iyisi bir baba. Kayıp oğullarını aramayı ailenin kadınlarına yasaklamış, ailesinin geri kalanını daha fazla üzmemek için.

Haberin Devamı

Şeniz

Yeşim Salkım

Sefer’in karısı. Çok güzel ve alımlı... Herkese nazik ve saygılı davransa da kendi içinde hesaplaşmaları olan bir kadın. Tüm derdi Ar ailesi

Cücü

Durul Bazan

Tarık’ın Almanya'dan okul arkadaşı, darlak, kendi doğrularından ödün vermeyen özgün bir tip. Tarık’ın tek dostu, Tülay’a meyili var. Başak’ın da katılımıyla aşk üçgeni doğması muhtemel.