Gündem Kocamın Ailesi 42. son bölümde Şeniz'e şok-izle

Kocamın Ailesi 42. son bölümde Şeniz'e şok-izle

24.04.2015 - 09:52 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kocamın ailesi 42. bölüm ile erkana geldi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Kocamın Ailesi'nde Şeniz'in yakalanması işlerin seyrini nasıl değiştirdi. Kocamın Ailesi son bölümde izleyemedikleriniz haberimizde.

Kocamın Ailesi 42. son bölümde Şenize şok-izle

Gülay ve Can’a yakalanan Şeniz, iyice kapana kısılır. Fatih’ten ayrılamayacağını kabullenen Miray, kendini hazır hissedene kadar Fatih’ten süre ister. Ar Apartmanı küçük misafirlerini ağırlarken beklenmedik yakınlaşmalara da tanıklık eder. Finalde ise Şeniz’i tatsız bir haber beklemektedir.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLE


Kocamın Ailesi 42. bölüm fragmanı izle;

Oyuncu Kadrosu

Tarık-Gökhan Alkan

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü ancak aile özlemiyle dolu bir genç adam.

Güneş-Yeliz Kuvancı

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Mukadder Ar-Ayşenil Şamlıoğlu

Zafer’in karısı. Çocuklarının annesi, iyi kalpli, duygularını saklamayı başaramayan, sevgi ve saygı dolu bir kadın. 25 yıl önce oğlunu kaybetmenin acısıyla yaşamakta ve bir gün Engin’ine kavuşacağından emin.

Haberin Devamı

Pelin-Beren Gökyıldız

Tülay’la Hakan’ın 6 yaşındaki bilmiş kızları.

Zafer Ar-Erman Okay

Hikmet’in ortanca oğlu. Aile işi olan pastaneyi devralmış işletiyor. Duygularını belli etmeyen ancak dünya iyisi bir baba. Kayıp oğullarını aramayı ailenin kadınlarına yasaklamış, ailesinin geri kalanını daha fazla üzmemek için.

Şeniz-Yeşim Salkım

Sefer’in karısı. Çok güzel ve alımlı... Herkese nazik ve saygılı davransa da kendi içinde hesaplaşmaları olan bir kadın. Tüm derdi Ar ailesi.