Gündem Kocamın Ailesi 52. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

Kocamın Ailesi 52. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

06.10.2015 - 10:21 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi yeni sezon bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Tarık ve Güneş'in gizlice evlenmesi ailelerin tepkisine neden oldu. Kocamın Ailesi 52. bölüm ve yeni sezon gelişmeleri haberimizde.

Kocamın Ailesi 52. bölümde heyecan doruktaydı-izle

Kocamın Ailesi yeni bölümleri ile ekrana geldi. FOX TV'nin sevilen dizisi artık Çarşamba akşamları..

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yeni bölümde izleyiciyi birçok sürpriz bekliyor. Oyuncu kadrosunda da yeniliklere giden Kocamın Ailesi'nde sürpriz oyuncular da var. Barış Murat Tuna, Cengiz Bozkurt ve Elif Çakmak yeni sezonda diziye katılan isimlerden.

52. bölümü ile ekrana gelecek olan Kocamın Ailesi'nde Tarık ve Güneş ailelerinden gizli nikah yapıyorlar. Beklemedikleri bir sürpriz ise onları nikah çıkışında bekliyor. Asıl zorluk bundan sonra başlıyor. Aileler birbirleriyle barışacak mı? Tarık ve Güneş kendilerini affettirebilecek mi?

KOCAMIN AİLESİ 52. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCU KADROSU

Tarık

Gökhan Alkan

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü ancak aile özlemiyle dolu bir genç adam.

Haberin Devamı

Güneş

Yeliz Kuvancı

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Cücü

Durul Bazan

Tarık’ın Almanya'dan okul arkadaşı, darlak, kendi doğrularından ödün vermeyen özgün bir tip. Tarık’ın tek dostu, Tülay’a meyili var. Başak’ın da katılımıyla aşk üçgeni doğması muhtemel.

Akın Ertekin

Barış Murat Yağcı

28 yaşında Saraçlı Hanedanı’nın asi çocuğu, Canan Saraçlı’nın yeğeni, Fatih Saraçlı’nın dayısının oğlu… İçine doğduğu yaşamı ve dayattığı kuralları benimsemeyen, Kanada’da master yaparken, hemen sonra Fransa’da mevsimlik işçi olarak çalışabilen, yolunu yaşayarak çizmiş, bu uğurda da başını belaya sokmaktan çekinmemiş Akın, genç kızların hayali, o kızların ailelerinin ise kabusu…

Dilaver Ar

Cengiz Bozkurt

İsot’un oğlu... Hikmet’in tatlı belası yeğeni. astroloji ve metafizikle ilgileniyor, canı kadar kıymet verdiği vosvosu Gülizar’la iyi bir takım olmuşlar. Hastanelere tıbbi malzemeler satıyor. Hayatına yıldızlara bakıp yön veriyor, insanlarla ilişkilerine de. Kendini ‘Horoskobun oğlu’ olarak tanımlıyor. Çevresine karşı oldukça yardımsever, herkesin derdine ortak olmaya ve yardım etmeye çalışıyor ancak bunu yaparken burçlardan ve yıldızların konumundan beslenmesi her zaman iyi sonuçlar veremeyebiliyor. Bu da aile içinde keyifli bir komediye neden oluyor, ne kadar felaketlere neden olursa olsun, sonuçta işe yarıyor mu? Bal gibi de yarıyor evet!...

Haberin Devamı

Zuhal Öztuna

Elif Çakmak

Güneş’in en küçük ablası. Biraz saf olmakla birlikte en yufka yüreklisi. Fransa’da Moda okumuş, dünyaca ünlü defilelere kreasyon hazırlamış ancak ailesinden uzak kalamadığı için her şeyi bırakıp İzmir’e dönmüş, işini özel hayatına karıştırmaktan hoşlanmadığı için giyimine kuşamına pek özenmeyen şaşkın ama candan abla. Küçük kardeşi için Karşıyaka’yaki yalıyı satıp Ar Apartmanı’ndan bir daire alıp tüm aileyi Apartmana mahkum etmiş, fena mı olmuş?