Cadde Kocamın Ailesi son bölüm olay yarattı

Kocamın Ailesi son bölüm olay yarattı

12.11.2014 - 15:09 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi 19. bölüm ile ekrana geldi. Son bölümde yine ortalık karıştı. Olayların ardı kesilmeyen dizide, Şeniz’in iyice köşeye sıkışmasına neden olurken, Tarık’la Engin arasındaki ipler gittikçe gerildi.

Kocamın Ailesi son bölüm olay yarattı

Engin’in Tarık’ın Ar Ailesi'nin gerçek oğlu olduğunu öğrenmesi, Şeniz’in iyice köşeye sıkışmasına neden olurken, Tarık’la Engin arasındaki ipler gittikçe gerilir. Engin’in apartman içindeki düşmanları artarken, Güneş’le Tarık’ın araştırmaları onları Rıza Bakır hakkındaki gerçeklere ulaştırır.

Haberin Devamı

Fatih’e ise, Miray konusunda hiç beklemediği birinden yardım eli uzanır. Pelin yüzünden bir kez daha Hakan’la karşı karşıya kalan Tülay da artık yalnız değildir. Ar ailesi içindeki yerine güvenen Engin ise ortalığı karıştırmaya devam ederken, hiç beklemediği birinden darbe yiyecektir.

Selen Seyven Kocamın Ailesi'nden kovuldu mu? Ünlü oyuncu Selen Seyven’in, rol aldığı Kocamın Ailesi dizisinden kovulduğu iddia edilmişti. Dizinin yapımcısı Banu Akdeniz, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı ve dizinin akıbeti hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı…

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLE


Ünlü yapımcının açıklamaları şöyle;

"DİZİ YALNIZCA SELEN SEYVEN’DEN İBARET DEĞİL"


Çıkan haberlerden dolayı şaşkınlık içindeyim. Dizimizde rol alan diğer oyunculara haksızlık yapılıyor. Dizi yalnızca Selen Seyven’den ibaret değil Dizinin reytinglerinde düşüş yok.

"YALNIZCA SELEN SEYVEN’LE SÖZLEŞME YENİLEMEDİK"

Ekip içerisinde hiç kimsenin birbiriyle bir problemi yok. Bütün oyuncular birbiriyle uyum içinde.Bütün oyuncularımızla 13 bölüm anlaşma yaptık, yalnızca Selen Seyven’le sözleşme yenilemedik çünkü karşılıklı devam etmeme kararı aldık

"YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Kanalla sözleşmemizi yeniledik ve yolumuza devam ediyoruz. Selen Seyven’in yerine Yeliz Kuvancı’yı aldık. Bu bir aile dizisi olduğu için tek kişi üzerine kurulu bir dizi değil. Dizinin bitme gibi bir durumu da söz konusu değil.