Cadde Kocamın Ailesi son bölüm ile nefes kesti!

Kocamın Ailesi son bölüm ile nefes kesti!

30.01.2015 - 14:46 | Son Güncellenme:

İzlenme rekorları kıran dizi Kocamın Ailesi 30. Bölüm ile Perşembe akşamı ekrana geldi. Büyük bir hayran kitlesi oluşturan Kocamın Ailesi'nde Gazanfer abisiyle ilgili büyük sırrı öğreniyor. Kocamın Ailesi ile ilgili kaçırdığınız ayrıntıları haberimizde derledik. İşte ayrıntılar...

Kocamın Ailesi son bölüm ile nefes kesti

Son bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

Kocamın Ailesi'nde sırlar yavaş yavaş açığa çıkıyor: Gazanfer Sefer'in kilitli dairesini, Hakan'ın neden olduğu kaza ise Fulden'le ilgili gerçekleri açığa çıkarır. Zafer, kızlarının sakladığı sırlarla yüzleşirken Güneş aylardır peşinde olduğu kişinin kimliğini öğrenir.

Oyuncu Kadrosu

Tarık

Gökhan Alkan

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü bir genç adam. Karısına aşık ancak aile özlemi yaşamakta.

Güneş

Yeliz Kuvancı

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Haberin Devamı

Mukadder Ar

Ayşenil Şamlıoğlu

Zafer’in karısı. Çocuklarının annesi, iyi kalpli, duygularını saklamayı başaramayan, sevgi ve saygı dolu bir kadın. 25 yıl önce oğlunu kaybetmenin acısıyla yaşamakta ve bir gün Engin’ine kavuşacağından emin.

Pelin

Beren Gökyıldız

Tülay’la Hakan’ın 6 yaşındaki bilmiş kızları.

Zafer Ar

Erman Okay

Hikmet’in ortanca oğlu. Aile işi olan pastaneyi devralmış işletiyor. Duygularını belli etmeyen ancak dünya iyisi bir baba. Kayıp oğullarını aramayı ailenin kadınlarına yasaklamış, ailesinin geri kalanını daha fazla üzmemek için.

Şeniz

Yeşim Salkım

Sefer’in karısı. Çok güzel ve alımlı... Herkese nazik ve saygılı davransa da kendi içinde hesaplaşmaları olan bir kadın. Tüm derdi Ar ailesi

Cücü

Durul Bazan

Tarık’ın Almanya'dan okul arkadaşı, darlak, kendi doğrularından ödün vermeyen özgün bir tip. Tarık’ın tek dostu, Tülay’a meyili var. Başak’ın da katılımıyla aşk üçgeni doğması muhtemel.

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLE