Cadde Kocamın Ailesi son bölümde neler oldu?

Kocamın Ailesi son bölümde neler oldu?

06.11.2014 - 15:24 | Son Güncellenme:

Kocamın Ailesi 18. bölüm ile Perşembe akşamı ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde yine gündemi sarsacak bomba gibi sahneler yer aldı. Ekranları başındaki izleyicileri yine hem güldürdü hem de duygulandırdı.

Kocamın Ailesi son bölümde neler oldu

Kocamın Ailesi yeni bölüm heyecanlı bir bekleyişle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizi kadrosuna kattığı yeni isimlerle seyirciyi ekranlara kilitlemeye devam eden dizide bu hafta, Kayıp oğul ortaya çıkınca kendini dışlanmış hisseden Tarık’ın imdadına Güneş ile Cücü yetişir. Biri ailesini bulma serüveninde yanında olurken, diğeri Tarık’ı işe döndürmenin yollarını arar. Aile içindeyse bayram havası eserken Mukadder’in kafası karışık.

Fatih’le Miray birlikteliğine İpek’in gölgesi düşerken, Gülay’ın başına hiç hesapta olmayan bir bela musallat olur. Engin ise öğrendikleriyle, Şeniz’e karşı büyük bir koz elde eder.

Ar ailesindeki sırlar yerini heyecanlı bir bekleyişe bırakıyor. Hayatlarını alt üst eden genç adam Engin mi? Herkes çıkacak sonuçları beklerken Hakan, Tülay ' ı darmadağın edecek kararı alıyor.

Güneş, Tarık ' ın ailesini arama yolunda sona yaklaşırken, İpek ' e meydan okuyan Miray, 40. yıl kutlamasında Fatih ' e büyük bir sürpriz hazırlıyor. Finalde ise Zafer, başta Şeniz olmak üzere herkesin hayatını değiştirecek test sonuçlarını açıklıyor.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLE


Selen Seyven Kocamın Ailesi'nden kovuldu mu?

Ünlü oyuncu Selen Seyven’in, rol aldığı Kocamın Ailesi dizisinden kovulduğu iddia edilmişti. Dizinin yapımcısı Banu Akdeniz, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı ve dizinin akıbeti hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı…

Ünlü yapımcının açıklamaları şöyle;

"DİZİ YALNIZCA SELEN SEYVEN’DEN İBARET DEĞİL"

Çıkan haberlerden dolayı şaşkınlık içindeyim. Dizimizde rol alan diğer oyunculara haksızlık yapılıyor. Dizi yalnızca Selen Seyven’den ibaret değil Dizinin reytinglerinde düşüş yok.

"YALNIZCA SELEN SEYVEN’LE SÖZLEŞME YENİLEMEDİK"

Ekip içerisinde hiç kimsenin birbiriyle bir problemi yok. Bütün oyuncular birbiriyle uyum içinde.Bütün oyuncularımızla 13 bölüm anlaşma yaptık, yalnızca Selen Seyven’le sözleşme yenilemedik çünkü karşılıklı devam etmeme kararı aldık

"YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

Kanalla sözleşmemizi yeniledik ve yolumuza devam ediyoruz. Selen Seyven’in yerine Yeliz Kuvancı’yı aldık. Bu bir aile dizisi olduğu için tek kişi üzerine kurulu bir dizi değil. Dizinin bitme gibi bir durumu da söz konusu değil.

2. FRAGMAN



1. FRAGMAN