Gündem Kocasının sevgilisini çağırıp işkence yaptı

Kocasının sevgilisini çağırıp işkence yaptı

31.08.2015 - 08:01 | Son Güncellenme:

Eşinin aldattığını öğrenen B.S., güzel sevgili H.D.'yi evine çağırdı. H.D., eşiyle bir yıldır ilişkide olduğunu itiraf edince çılgına dönen aldatılan eş sert bir cisimle başına vurdu, vücudunda sigara söndürdü.

Kocasının sevgilisini çağırıp işkence yaptı

İstanbul Kartal’da meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Haberin Devamı

İki çocuk annesi Berna S., eşi Can S.nin kendisini H.D. ile aldattığını öğrenince çılgına döndü. Eşiyle tartışan Berna S., arkadaşı Medine T.’yi evine çağırdı. Medine T. de oğluyla geldi. Çift bir süre daha tartıştı. Berna S, eşi Can’ın telefonundan sevgilisi H. D.’yi arayıp ‘Konuşmak istiyorum’ dedi, eve davet etti. Bunun üzerine H.D., sevgilisinin evine gitti. Berna S. bu sırada kayın pederi Ceyhun S.’yi de arayıp olayı anlattı. Kayınpeder de eve gelip çifti barıştırmak istedi.

‘1 yıldır beraberiz’ dedi...

Berna S. bir süre tartıştığı H.D.’den “1 yıldır Can’la beraberiz” yanıtı alınca çılgına döndü. H.D.’nin kafasında vazo kıran Berna S. elindeki sigarayı da vücudunda söndürdü. Öfkesi geçmeyen Berna S., H.D.’nin ailesini de arayıp kocasıyla olan yasak ilişkisini anlattı. H.D.’nin ailesinden 4 kişi kızlarını almak için eve gelince kavga daha da büyüdü.

Bir kişi yoğun bakımda

Haberin Devamı

Kavgada H.D.’nin babası Ayhan Bey başından, yakını Taner Y. bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden, kayınpeder Ceyhun S. kafasından, Berna S. de sol kolundan bıçakla yaralandı. Komşuların ihbarıyla eve ambulans ve polis geldi. Hayati tehlikesi süren Taner Y. Kartal Eğitim Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Diğer yaralılar ise ayakta tedavi gördü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.