Kombin Önerileri: İmitasyon Kürk

Yumuşacık görüntüsü, tüylü yapısı farklı renkleri kürklerle haşır neşir olmak için yeterli. Tabii ki gerçekten uzak, imitasyon kürkler bahsettiğim konu. Gösterişli ve hemen bir anda insanı iddialı bir havaya sokan yapısı şık stil arayışına da kocaman bir cevap olabiliyor. Mevzu kürk olunca zor bir parçaymış gibi değerlendiriliyor; fakat günümüz sokak modası her an, her şeye müsait havada. Havada karada ille de kürk giyip, 70'li yıllar modasına da selamlarınızı iletebilirsiniz. Hatta lüksün salaşlıkla buluşmasını da canlandırabilirsiniz kombininizde. Hem her şeyle deneyebileceğiniz asla sıradan olmayan bu parçayla şık olurken, hem de kesinlikle basit bir kombinin bile muhteşem bir görünümle noktalanmasıyla salaş bir tarzın sahibi olabilirsiniz. Yine bir taşa iki seçim ve yeniden o seçim sizin!

Haberin Devamı

İmitasyon Kürk Kombinleri

Gösterişli yapısı, pofuduk görüntüsü her daim daha heybetli bir duruşa neden oluyor. Kısacası daha kalın, kilolu ama bir o kadar zarif ve farklı. Zıtlıkların birleşimini temsil eden kabanlar, ceketler baştan aşağıya tüyle kalplı olmasından ziyade, ufak detaylarlada üzerimize konuyor. Yaka detayları, ince şeritler derken sokak stilleri için tam anlamıyla kış mevsimine hitap ediyor. Belki de havanın bu denli soğuk olması tüm cazibesini ikiye katlıyor. Bu katlanma üzerimize üzerimize geldikçe kaçmak da imkasızlaşyor. Kombinlere bir tarafı kolaylık sağlayarken, diğer yanı sınır çiziyor. Bir çember; içerisine tüm dar kıyafetleri kapsarken daha da daralıyor, bol ve dökümlü olanlarıysa dışarıda bırakmak gerekiyor.

Baştan Başla

Baştan aşağıya kürklere sarınarak iddialı bir kombin ortaya çıkarabilirsiniz. Üstelik dikkat çekici bir tavırda üzerinizde olacak. Deri pantolon, basit bir üst ve kürk sert tavrı yumuşatmak ve her yere hazırlıklı olmak için yetecek!

Omuzlara Sıcaklık

Kürkü giymekten ziyade ona detaylarda yer vermek istiyorsanız, kürk şalları kullanabilirsiniz. Omuzlarınıza saracağınız kürk, tamamen şık ve kaliteli bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır. Kalın bir görüntüden uzaklaşmak ve şalı sabitlemek için kemer detayını da es geçmemelisiniz.

Haberin Devamı

Patchwork Hikayesi

Karmaşıklığın sizi tutup düze çıkaracağı yol bu sene patchwork seçimlerden geçiyor. Yolu kürkle kesişen, farklı renklerin gündeme geldiği modelleri daha nötr ve sade kombinlerde tercih edebilirsiniz.

Renkli Kürk

İddialı parçalar arasında yer alan kürk modellerinden daha fazlasını talep etmek renk seçimlerine kalıyor. Daha fresh, enerjik ve çekici stilde renkli kürklerle kazanılıyor. Bu kısımda yine kombinin sade olması gündeme gelmeli ve asla bu gündemden düşmemeli...

Sağ ve Sol Şerit

Detayların önemi gün geçtikçe artıyor. Detay kürkten ibaret ise daha da önem kazanıyor. Sıcaklık düşüşü kombinlere sıcaklık veren ayrıntılar katıyor. Bu katmanda monların şeritlerine kürk görünümlerini işliyor. Gündelik stiller için kolay seçim, şık kombinlerinde sportif yüzü olarak değerlendirilebilir.

Kürklü Kapüşon

Yeni değil, eskiyecek gibi de değil... Kapüşon ya da okunduğu gibi kapşonlar yine tüylerle bezeniyor. Soğuk kış, sıcak bir edaya kavuşuyor! Her an, her yerde ve artık her zaman kullanılabilir. Evet, seçim dediğim gibi yine sizin...

Haberin Devamı

Kombin önerileri ve sokak stilleri ile alakalı farklı fikirlerimi blog adresim üzerinden de takip edebilirsiniz.