Ebeveyn Komiser Gordon maceraya devam ediyor

Komiser Gordon maceraya devam ediyor

06.06.2017 - 14:41 | Son Güncellenme:

hep kitap’ın yeni kahramanı, dedektif Komiser Gordon, okul dönemindeki çocukları yepyeni maceralara davet ediyor!

Komiser Gordon maceraya devam ediyor

hep kitap’ın yeni kahramanı, dedektif Komiser Gordon, okul dönemindeki çocukları yepyeni maceralara davet ediyor! Ulf Nilsson’un yazdığı, Gitte Spee’nin resimlediği Komiser Gordon, İlk Dava ve Komiser Gordon, Son Dava kitapları, 9 Haziran’dan itibaren hep kitap etiketiyle raflarda olacak.

Haberin Devamı

1948 İsveç doğumlu Ulf Nilsson, Kuzey edebiyatının önemli ve ödüllü çocuk kitabı yazarları arasında yer alıyor. Nilsson’un kaleme aldığı, çizimlerini Gitte Spee’nin yaptığı Komiser Gordon dizisinin iki kitabı, hep kitap aracılığıyla çocuk okurlara ulaşıyor.

KOMİSER GORDON, İLK DAVA

Ormanda birileri fındıkları çalıyor ve Komiser Gordon hırsızı yakalamak için kolları sıvıyor. Ne yazık ki kış aylarında hırsızı yakalamak, soğukta ve kar altında saatlerce beklemek anlamına geliyor. Komiser Gordon’un bu zor günlerde becerikli bir yardımcıya ihtiyacı var. Hem bu sayede en iyi yaptığı şeyleri yapmaya yani düşünmeye, çay içmeye ve önemli kâğıtları mühürlemeye vakit bulabilir.

KOMİSER GORDON, SON DAVA

Ormanda garip şeyler oluyor. Orman sakinlerinin bazı sıkıntıları olsa da kimse karakola gelip şikâyette bulunmuyor. Komiser Gordon ile yardımcısı Padi bu karmaşık durumu anlamak istiyor. Olayı hemen çözmek içinse ekiplere ayrılıyorlar. Padi şüphelilerin peşinden gidiyor, Komiser Gordon ise karakolda düşünüyor. Acaba dava nasıl çözülecek?

Haberin Devamı

Ali Arda’nın dilimize çevirdiği Komiser Gordon, İlk Dava ve Komiser Gordon, Son Dava kitapları, 9 Haziran’dan itibaren hep kitap etiketiyle raflardaki yerini alacak.