Ordu KOMUTANLARDAN BELEDİYEYE ZİYARET

KOMUTANLARDAN BELEDİYEYE ZİYARET

30.06.2015 - 17:42 | Son Güncellenme:

.

KOMUTANLARDAN BELEDİYEYE ZİYARET

TCG Nusret Mayın Gemisi Gemi Komutanı Deniz Yüzbaşı Burak Kandaş ile TCG Ödev Komutanı Deniz Kıdemli Üsteğmen Serhan Bilgin, Fatsa Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler.
Komutanları Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş ağırladı. TCG Nusret (N16) Mayın Gemisi’nin Çanakkale Savaşı’nın 100. yılı nedeniyle Çanakkale Deniz Zaferi’ni halka anlatmak maksadıyla Karadeniz Limanlarına ziyaret gerçekleştirdiği bildirildi.
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, nezaket ziyaretlerinden dolayı Gemi Komutanı Deniz Yüzbaşı Burak Kandaş ile TCG Ödev Komutanı Deniz Kıdemli Üstteğmen Serhan Bilgin’e teşekkür ederek, “TCG Nusret Mayın Gemisi Çanakkale Zaferi’nde büyük görev gerçekleştirdi. Bu zaferin önemli noktası da boğazı geçerek İstanbul’a ulaşmak isteyen düşman donanmalarına karşı döşediği mayınlarla ’dur’ diyen bir zafer gemisi olan TCG Nusret Mayın Gemisi’dir. Bundan dolayıdır ki bu ismin ve hatıranın bizler için büyük bir önemi vardır. Bu ismin yaşatılması da tarihe önemli bir saygıdır" diye konuştu.