İzmir Konak Ailesi Yeni Yıla Umutlu Ve Mutlu Girdi

Konak Ailesi Yeni Yıla Umutlu Ve Mutlu Girdi

30.12.2017 - 11:29 | Son Güncellenme:

.

Konak Ailesi Yeni Yıla Umutlu Ve Mutlu Girdi

Konak Belediyesi çalışanları, yeni yılı düzenlenen yılbaşı eğlencesiyle karşıladı. Umudun yeşertildiği kutlama ile Konak Belediyesi’nin farklı birimlerinde çalışan personeller bir arada eğlendi.
İzmir’in kalbi Konak’ta bütün bir yıl halka en iyi hizmeti sunabilmek için çalışan belediye personeli 2017’ye düzenlenen yılbaşı eğlencesiyle veda etti. Bir otelde gerçekleşen geceye Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ile DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve sendika temsilcileri de katıldı. Yaklaşık bin 500 çalışan, hem geride kalan bir yılın yorgunluğunu attı hem de 2018’i yeni umutlarla karşıladı. Farklı birimlerde görev yapan belediye çalışanları, gecede sahne alan Positive Live müzik grubunun söylediği şarkılara hep birlikte eşlik edip, dans ederek yeni yıla “merhaba” dedi.
Gecede konuşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, geçen bir yılın yoğun siyasal çalkantıları içinde görev yapan belediye personeline teşekkür etti. Hükümetin yaptığı taşeron düzenlemesine de değinen Başkan Pekdaş, “Göreve geldiğimizde belediye şirketimiz işçi alım ihalesini kaybetmişti. O gün bu sorunu nasıl aştıysak, farklı taşeronları nasıl bir araya topladıysak, en düşük işçi ücretini 2 bin 550 lira nasıl yaptıysak bu sorunu da hep birlikte çözeriz” diye konuştu.
Konuşmasını yeni yıl dilekleriyle noktalayan Pekdaş, “Konak’ta birbirine bağlı, coşkulu bu ülkenin geleceğine inanan özgür ruhlu insanlar var. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. 2018 hayırla gelsin, umutlarınız gerçekleşsin, sağlıklı, mutlu bir yıl olsun. Türkiye’nin sevgiye ihtiyacı var ve dünyayı sevgi kurtaracak” dedi. Başkan Pekdaş’a tüm belediye çalışanları adına yeni yıl hediyesi olarak şans ve bereket getirmesi dileğiyle lotus çiçeği figürlü özel yapım kandil hediye edildi.
Konak Belediyesi çalışanlarının doyasıya eğlendiği yılbaşı kutlaması, Başkan Pekdaş’ın tüm personelin yeni yılını tek tek kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Yazarlar