Ege Konak’ta çocuklara madalyalı bayram

Konak’ta çocuklara madalyalı bayram

26.04.2018 - 01:08 | Son Güncellenme:

Konak Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında üç yıldır düzenlenen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası’nda dereceye girenlere ödüllerini verdi

Konak’ta çocuklara madalyalı bayram

Konak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında üç yıldır düzenlediği İlkokullar Arası Futbol Turnuvası bu yıl da minik kramponların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. 35 erkek ve 21 kız takımının katıldığı turnuvada toplam 784 minik futbolcu yeşil sahada ter döktü. Turnuvada dereceye giren minik kramponlara kupa ve madalyaları, geçen hafta açılışı yapılan Halkapınar Spor Sahası’nda verildi. Ödül törenine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Konak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Menderes Tunç, Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Türkoğlu, Halkapınar Mahalle Muhtarı Mehmet Uzundal, meclis üyeleri ile veliler katıldı.

Haberin Devamı

‘Borcumuzu ödeyeceğiz’

Törende konuşan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, minik sporculara öğütler de verdi, “Sizlerin bu ülkede mutlu ve özgür bir yaşama sahip olmanız bizler için önemli. Onun için büyük Atatürk’ü, Cumhuriyet’i çok sevmenizi istiyoruz. Çünkü; bu ülkeye özgürlüğü, adaleti, demokrasiyi, sizlerin özgür bireyler olarak yaşama hakkınızı büyük Atatürk sağladı. Ona borcumuz var. Çok çalışmakla bu borcumuzu ödeyeceğiz” diye konuştu. Pekdaş, turnuvada mücadele eden tüm sporcuları kutlayarak başarılarının devamını da diledi.