Antalya Konged 4. Yılını Kutladı

Konged 4. Yılını Kutladı

31.08.2018 - 09:42 | Son Güncellenme:

.

Konged 4. Yılını Kutladı

ANTALYA (AA) - Konyaaltı Gençlik Derneği (KONGED) 4. yılını kutladı.

Haberin Devamı

Dernekten yapılan açıklamaya göre, derneğin dördüncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde tanıtım programı düzenlendi.

KONGED Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu, bir sivil toplum kuruluşunun neler yapabileceğini geçen dört senede hayata geçirdikleri 300'ün üzerindeki saha faaliyetiyle gösterdiklerini belirtti.

Derneklerinin daha büyük hedefleri olduğunu aktaran Alveroğlu, "Alıştığımız o ifade ile 'yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı', bize güvenen dostlarımızın desteği ile şehrimize olan heyecan ve sevgimizi büyütmeye devam edeceğiz." dedi.

Programda, Hasan Kızıl'a Yılın Gönül İnsanı Ödülü, Enes Batur'a Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü, İlber Ortaylı'ya tarih dalında Onur Ödülü, Ampute Milli Futbol Takımı'na Yılın Spor Takımı Ödülü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Mola Evleri Projesi ile Ebru Türel ve Menderes Türel'e Sosyal Duyarlılık Dalında Başarı Ödülü verildi.

Haberin Devamı

Eğitim Dalında Başarı Ödülü Antalya Bilim Üniversitesi'ne, Yılın Markası Yemen Kahvesi'ne, Yılın Spor İnsanı Ödülü Ali Koç'a, Yılın Sporcusu Ödülü Orhan Okulu'ya, Yılın Kadını Ödülü Prof. Dr. Burcu Demirel'e, Başarı Ödülü BİLSEM Okulları'na, Basın ve Gazetecilik Dalında Onur Ödülü Alper Bayçın'a, KONGED Vefa Ödülü ise Nurcan Anne ve Bedirhan Bebek'e takdim edildi.