Gündem Konsomatrislerin sevgilisi kavgasıymış!

Konsomatrislerin sevgilisi kavgasıymış!

16.10.2014 - 09:15 | Son Güncellenme:

Biri konsomatris 5 kişi adliyeye sevk edildi. Barın güvenlik görevlisi Mehmet Arif Kumaçar (21), "Önce o ateş etti" diyerek cinayeti üstlendi.

Konsomatrislerin sevgilisi kavgasıymış

Döşeme Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki barda konsomatris olarak çalışan 38 yaşındaki Y.Y. ile konsomatris arkadaşı Ş.K. (35) iddiaya göre, birbirlerinin sevgileri ile mesajlaşmaya başladı.

Haberin Devamı

Birbirlerinin sevgililerini kapmaya çalışan 2 konsomatris, 12 Ekim'de kavga etti. Sol elinden yaralanan Y.Y. işten çıkartılınca ‘ağabey' dediği Abdullah Heybeli'yi arayıp tekrar işe aldırması için patronu ile görüşmesini istedi. Heybeli, bunun üzerine Y.Y. ile birlikte bar sahibi Yaşar Toğuç (44) ile konuştu. Bar sahibinin, Y.Y.'yi işe tekrar almaması üzerine kavga çıktı. Bardan zorla çıkartılan Heybeli, ara sokağa girip tabancasıyla bara doğru ateş etti. Çıkan çatışma sırasında barın güvenlik görevlisi olduğu belirtilen Mehmet Arif Kumaçar, Heybeli'yi vurdu.

ÜZERİNDEN OTOMOBİLLE GEÇTİLER

Heybeli kanlar içinde yere yığılırken, katil zanlıları da otomobille üzerinden geçip kaçtı. Sokakta cesedi bulunan Heybeli'nin katil zanlıları Kumaçar, bar sahibi Toğuç, bar sahibinin oğlu Hayrettin Toğuç (20) ve Cabbar Aran (35) ile uğruna adam öldürülen konsomatris Y.Y. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

"ÖNCE O ATEŞ ETTİ"

3 gün emniyette sorgulanan 5 kişi, Adli Tıp Birimi'nde sağlık raporlarının alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet suçlamasını kabul eden Kumaçar, "Bara ateş etti. Kendimi korumak için ben de ateş ettim" dedi. Konsomatris Y.Y. de, fotoğrafını çeken gazetecilere, "O benim ağabeyim gibiydi. Ölmesine çok üzüldüm" dedi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Cumhuriyet Savcısı, ifadelerini aldığı konsomatrist Y.Y. ile barın sahibinin oğlu Hayrettin Toğuç'u serbest bırakıp, cinayeti üstlenen Kumaçar ile bar sahipleri Toğuç ve Aran'ı tutuklanmaları için nöbetçi sorgu hakimliğine sevk etti. Mahkeme hakimi, Kumaçar'ı ‘kasten öldürme' suçundan tutuklarken bar sahiplerini ise adli kontrol ve yurtdışına çıkış yasağı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Kaynak: Habertürk