Gaziantep Konukoğlu'ndan Yenilenen Kabineye Tebrik

Konukoğlu'ndan Yenilenen Kabineye Tebrik

20.07.2017 - 12:47 | Son Güncellenme:

.

Konukoğlundan Yenilenen Kabineye Tebrik

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında yenilenen kabinenin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Konukoğlu, yenilenen kabinenin önümüzdeki dönemde çok daha başarılı projelere imza atacağına inandığını belirterek, “Gaziantep’ten iki milletvekilimizin kabinede yer alması bizi ayrıca çok mutlu etti. Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek’in görevine devam etmesinden ve Milletvekilimiz Sayın Abdülhamit Gül’ün Adalet Bakanı görevine getirilmesinden dolayı çok memnun olduk, kendilerine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Konukoğlu, mesajında şu görüşe yer verdi:
"Kabine revizyonu ülkemize ve iş dünyasına hayırlı olsun. Yenilenen kabine ile ülkemizin, ekonomi başta olmak üzere yapılacak yeni reform ve projelerle, belirlediği büyük hedeflere doğru, istikrarlı ve adaletli bir şekilde yoluna devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Hedeflenen güçlü Türkiye için, üretimin ve sanayinin odak noktası olduğu bir ekonomi anlayışı hepimizin temennisidir."