Düzce KONURALP’TE YOĞUN MESAİ

KONURALP’TE YOĞUN MESAİ

28.11.2014 - 15:47 | Son Güncellenme:

.

KONURALP’TE YOĞUN MESAİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Konuralp’te yer alan Düzce Belediyesi Ek Hizmet Binasında yoğun mesai yaptı. Düzce Belediyesi’nin 8 aylık hizmet bilançosu masaya yatırılırken, belediyenin gelecek vizyonu hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Birim Müdürleriyle Konuralp’te yer alan Düzce Belediyesi Ek Hizmet Binasında bir araya geldi. Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin tam kadro katıldığı toplantıda 8 aylık süreçte gerçekleştirilen hizmetler mercek altına alındı. Başkan Yardımcıları ve onlara bağlı müdürlükler, geçmiş döneme ait olarak gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Başkan Keleş’e bilgi verdi.
Konuralp’teki yoğun mesaiye Cuma Namazı için ara verildi. Başkan Keleş ve beraberindeki heyet, Cuma Namazını Konuralp Merkez Camii’nde kıldı. Ardından Başkan Keleş, başkan yardımcıları ve birim müdürleri, Konuralp’te inceleme gezisine çıktı. Yeni yapılan Arnavut kaldırımları yerinde inceleyen Keleş, pazaryerini gezdi. Keleş, Konuralp’teki vatandaşların istek ve şikayetlerine de kulak verdi.
Düzce Belediyesi Ek Hizmet Binasında gerçekleşen toplantının ikinci kısmında Başkan Keleş ve birim müdürleri Düzce Belediyesi’nin gelecek vizyonu hakkında çalışmalarda bulundu. Düzce’ye kazandırılan ve kazandırılacak projeler hakkındaki detaylar görüşüldü.