Konut 1. Broker Kampı gerçekleşti

1. Broker Kampı gerçekleşti

14.10.2015 - 11:02 | Son Güncellenme:

Realty World Türkiye 1.Broker Kampı gerçekleştirildi.

1. Broker Kampı gerçekleşti

Türkiye’de faaliyete başladığı 2005 yılından bu yana geçen kısa sürede en güvenilir emlak markası haline gelen Realty World Türkiye, tüm ofis sahipleri ile 5-7 Ekim tarihlerinde Bodrum Rixos Premium Otel’de eğitim ağırlıklı kamp gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Kamp 3 gün sürdü

İlk gün Realty World Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım’ın açılış konuşmasının ardından, “Zor İnsanlarla Başa Çıkma ve Stres Yönetimi” konulu sunumuyla Sosyal Psikolog Aslı Baycan, Garanti Koza Projelerinin tanıtımıyla Erhan Baykal yer aldılar…

İkinci Gün “Alıcıların Satınalmaya Nasıl İkna Edilebileceği ve İnsan Beyninde Satınalma Kararının Nasıl Verildiği” konulu sunumuyla Kürşat Tuncel vardı.

Son gün Erdoğan Parlakoğlu’nun sunumu, brokerlardan Garanti Gm İbrahim Oflazoğlu, Elfi Gm Özkan Aydemir, Power Gm Zafer Kırımtay ve Cem Demir Gm Cem Demir başarı hikayelerinin yanı sıra vaka anlatımı ve marka bağlılığı konularında konuşma gerçekleştirdiler.

Her anı keyifli ve eğitim dolu geçen organizasyonda Realty World Türkiye CEO’su Coşkun Erginer “Bugün itibariyle ofis sayımızı 200’e çıkardık. Biz büyük ve her geçen gün daha büyüyen güçlü bir aileyiz. Ofislerimizin motivasyonu, birbirleriyle aralarındaki enerji ve sinerjinin çoğalması, paylaşımların artması açısından bu tip organizasyonlar önemlidir. Ofislerimize yönelik desteklerimiz devam edecektir.” dedi.