Konut 15 yıl garantili ısı yalıtımı

15 yıl garantili ısı yalıtımı

15.04.2015 - 15:43 | Son Güncellenme:

Baumit, 2014 yılında başlattığı ve büyük ilgi gören Renovasyon Hizmet Paketi uygulamasını, 2015 yılında da devam ettiriyor.

15 yıl garantili ısı yalıtımı

Dış cephe ısı yalıtımın sektörünün uzman markası Baumit, 2014 yılında başlattığı ve büyük ilgi gören Renovasyon Hizmet Paketi uygulamasını, 2015 yılında da devam ettiriyor. Baumit Renovasyon Paketi’nde 15 YIL sistem garantisi sunuluyor.Renovasyon projelerinde, İZODER aracılığı ile yalıtım kredilerinden de faydalanılabiliyor.

Haberin Devamı

Baumit, mevcut binalarına ısı yalıtımı yaptırmayı planlayanlar için özel olarak hazırladığı ve geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören Renovasyon Hizmet Paketi uygulamasınıkalitesi, uzmanlığıvegüvenceleri ile sürdürüyor.15 YIL sistem garantisi ile Türkiye’de ısı yalıtımında en uzun garanti süresini sunan Baumit, Renovasyon Paketi’nde Pro Isı Yalıtım Sisteminin yanı sıra Süpervizör Hizmeti, Uygulama Sigortası, Bakım Sigortası, Eşya Hırsızlık Sigortası, projelerin içeriğine bağlı olarak Termal Kamera ve Enerji Kimlik Belgesi hizmetleri de sunuluyor.

Renovasyon Hizmet Paketi’nde Baumit’in apartman veya büyük ölçekli projeler için en uygun çözüm olarak sunduğu Pro Sistem yer alıyor. Pro Sistem, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik’e bağlı yayınlanan genelgede belirtilen ETAG 004 normunun tüm kriterlerini yerine getiren, test edilmiş ve belgelendirilmiş ısı yalıtım sistemi.Avrupa Teknik Onaylarına uygun olarak verilen ETAG 004 belgesi, ısı yalıtım sistem performansının en üst seviyede olduğu garanti altına alınıyor.

Haberin Devamı

Isı yalıtımında doğru ürün seçimi kadar doğru uygulama da çok önemlidir. Baumit bünyesinde bulunan süpervizörler şantiye alanlarında uygulama esnasında teknik destek ve danışmanlık hizmeti sunuyor. Süpervizör Hizmeti ile Baumit, yapılan çalışmaları denetleyip raporlayarak ürün uygulamalarının olması gerektiği gibi yürümesini sağlıyor. Baumit süpervizörü tarafından kontrol edilen ve onaylanan uygulama ile sistem garantisi veriliyor.

Sistem uygulaması boyunca (en fazla 6 ay) meydana gelebilecek ve 3 şahıslara verilebilecek maddi zararları kapsayan Uygulama Sigortası; çalışma bittikten sonra 2 yıl boyunca uygulama hatalarına karşı koruma kapsamında sunulan Bakım Sigortası;sistemi alan ve uygulamasını yaptıran herkesi uygulama süresince koruyan Eşya Hırsızlık Sigortası paketin diğer önemli avantajları.Baumit, zorunlu olarak 2017 yılına kadar tamamlanması gereken Enerji Kimlik Belgesi’nin alınması ve binanın ısı kayıplarını gösteren Termal Kamera hizmeti için de yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Renovasyon Hizmet Paketi’ne ek olarak, renovasyon projelerinde konut sahipleri İZODER’inŞekerBank, Tekstil Bank, Ziraat Bankası, DenizBank ve Türkiye Finans Katılım Bankası ile yürüttüğü ısı yalıtımı kredilerinden de faydalanabiliyor.