Konut %30 Prim Garantisi Kentplus Kadıköy’de!

%30 Prim Garantisi Kentplus Kadıköy’de!

07.11.2014 - 17:21 | Son Güncellenme:

Emay İnşaat, Kentplus Kadıköy projesinden şimdi ev sahibi olanların, teslimat tarihinde satmak istedikleri takdirde %30 fazlasına satın almanın garantisini veriyor.

%30 Prim Garantisi Kentplus Kadıköy’de

Kentplus Kadıköy Hayatın İçinde, Hayatla İç İçe

Haberin Devamı

İstanbul’un en eski, en canlı merkezlerinden biri Anadolu Yakası’nın kalbi Kadıköy’de yükselen Kentplus Kadıköy; Bağdat Caddesi’ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına yakınlığı ile İstanbul’un heryerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

Yaşam alanı içerisinde sunduğu konfor ve kolaylıklar ile hayatınıza değer katan Kentplus Kadıköy’de, 24 saat güvenlik, açık havuz, spor tesisi, daire temizlik servisi, özel dekorasyon danışmanlığı, kuru temizleme, çocuk parkı ve çarşı gibi imkanlar sizi bekliyor.

Yeni Hayatın Merkezi Kentplus Kadıköy

Toplamda 27.000 m2’yi aşan bir alan üzerinde 3 görkemli bloktan oluşan Kentplus Kadıköy, gerek çağdaş ve dinamik mimarisi gerek 7000m2’lik nezih bir peyzaj alanına sahip öncü çevre planlama anlayışıyla Kadıköy bölgesinin en gözde projelerinden biri olma özelliğinde.

Haberin Devamı

Spa ve fitness merkezi, hamam, sauna, masaj odaları gibi imkanlara sahip Kentplus Kadıköy ‘de ayrıca farklı büyüklüklerde dükkanlardan oluşan ticari alanlar da ayrı bir sosyal hareketlilik sağlıyor.