Konut 5 Bin TL Peşinle Ev Sahibi Olmanız İçin Son 3 Gün!

5 Bin TL Peşinle Ev Sahibi Olmanız İçin Son 3 Gün!

28.12.2010 - 15:14 | Son Güncellenme:

İstanbul City Projesinde, 5.000 liradan başlayan peşinatlar ve 450 liradan başlayan taksit imkânlarıyla ev sahibi olabilirsiniz.

5 Bin TL Peşinle Ev Sahibi Olmanız İçin Son 3 Gün

5 Bin TL Peşinle Ev Sahibi Olmanız İçin Son 3 Gün
17 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren İstanbul Palmiye Grup’ un Satış Müdürü Selçuk Sukas, Çerkezköy ' de inşa ettikleri 650 daire ve 3300 m2 alışveriş merkezinden oluşan İstanbul City Projesinde, 5.000 liradan başlayan peşinatlar ve 450 liradan başlayan taksit imkânlarıyla insanları daire sahibi yaptıkları kampanyayı daha önce duyurdukları gibi 15 Aralık’ta bitirdiklerini fakat yoğun bir talep geldiğini ve talebe yetişemediklerini özellikle Anadolu’dan ve yurt dışından arayıp kampanyaya dahil olmak isteyen müşterilerimizin mağduriyetini ortadan kaldırmak adına kampanyayı 15 gün uzattıklarını açıkladı. Sukas “ Daire almak isteyenlere muazzam şartlar sunduk yüzlerce insan bu fırsatı değerlendirerek ev sahibi oldu, ya da çok iyi kazandıracak bir yatırımın sahibi oldu fakat 31 Aralık’ta bu kampanyaya son vereceğiz.” , dedi.

Haberin Devamı

Öncelikle Kampanyayı Okurlarımız İçin Hatırlatır mısınız?

İstanbul Palmiye Grup ‘ un Çerkezköy Kızılpınar ‘ da inşa ettiği, 26.000 m2 alan içerisinde 650 daire ve 3300 m2 alışveriş merkezinden oluşan İstanbul City Projesinde halkımıza sunduğumuz imkânlar hakikaten muazzam şartlardı, yüzlerce aile banka kredisi kullanmadan, kefilsiz, faizsiz, kurasız ve ara ödemesiz çok uygun şartlarda kira öder gibi ev sahibi oldular.42.900 liradan başlayan fiyatlarla, 5.000 liradan başlayan peşinatlarla ve 450 liradan başlayan taksitlerle, 108 ay vade imkânıyla insanlara A sınıfı bir projede ev sahibi olma fırsatı sunduk aynı zamanda çok iyi kazandıracak bir yatırım fırsatı, ödeme tablolarımızı gerektiğinde kişiye özel hale getirdik insanların bütçelerine göre özel ödeme tabloları hazırladık. Birçok yatırımcı çok iyi kazandıracak bir proje olduğunu gördükleri İstanbul City projesine yatırım yaptı ve daha dairelerinin inşası bile tamamlanmadan %30 kazandılar, bir dairesi olan ikincisini aldı, iki dairesi olan üçüncüsünü aldı ve kazanmaya devam edecekler.3 etap halinde inşa ettiğimiz İstanbul City projesinde, 1. Etap’ da 15.000-20.000 Lira peşinatla, 700 Liradan başlayan taksitlerle 7 yıl vade imkânı sunduk, 2.Etap’ da 10.000 Lira peşinatla 500 Liradan başlayan taksitlerle 8 yıl vade imkânı sunduk, 3.Etap’ da ise 5.000 Lira peşinatla 450 Liradan başlayan taksitlerle 9 yıl vade imkânı sunduk. Velhasıl insanları ev sahibi yapabilmek için İstanbul Palmiye Grup Ailesi olarak tüm imkânları sağladık.

Haberin Devamı

Kampanya Ne zaman Son Buluyor ve Şartlarda Ne Gibi Değişiklikler Olacak?

Kampanyamızı 15 Aralıkta bitirecektik fakat yoğun talep üzerine kampanya süresini 31 Aralık’a kadar uzatmak zorunda kaldık, yüzlerce insan başvuru yaptı İstanbul ‘da olanlar gelip kampanyaya dahil oldular fakat Anadolu’dan ve yurt dışından kampanyaya dahil olmak isteyen müşterilerimizin taleplerini karşılamakta sıkıntı çektik, müşterilerimizin mağduriyetini ortadan kaldırmak adına kampanyayı 15 gün uzatmak zorunda kaldık. Yüzlerce aileyi bu kampanya vesilesi ile daire sahibi yaptık. Gönül ister ki binlercesini daha daire sahibi yapalım. Fakat 31 Aralık’ta şartlarımız değişecek. Daire fiyatlarımıza %10-15 aralığında zam gelecek. Peşinatlar arttırılacak, vadeler kısaltılacak ve doğal olarak taksit tutarları daha yüksek rakamlara tekabül edecek.

Müşterilerinize Özel Araç Ve Şoför Tahsis Ettiğiniz Doğru mu?

Haberin Devamı

Evet, biz bir kişi dahi olsa müşterilerimizi 4. Levent satış ofisimizde projemizi anlatıp ağırladıktan sonra özel araç ve şoför tahsis ederek Çerkezköy ‘ e gönderir şantiye sahasını ve bölgeyi görmelerini sağlarız, müşterilerimizde bu uygulamadan çok memnunlar amacımızda onları memnun etmek zaten, her geçen günde müşteri memnuniyetini arttırmak için çabalıyoruz.

Proje Hakkında Bilgi Verir misiniz?

İstanbul City projesi 26 bin metrekarelik alana inşa ediliyor. Bunun 18 bin metrekaresi yeşil alan, sosyal aktivite ve otopark alanları için ayrıldı. 12 katlı, 12 blok, 3 bin 300 metrekare alışveriş merkezi ve alışveriş merkezinin üzerine kurulacak beşer katlı iki rezidans kuleden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere projede 650 daire yer alıyor. Projede 24 saat güvenlik, 24 saat ambulans hizmeti, 7/24 kameralı takip sistemi, yarı olimpik yüzme havuzu, süs havuzları, fitness, sauna, tenis kortu, basketbol, futbol sahası, çocuk parkları, kreş, dinlenme alanlarıyla birlikte 3 bin 300 metrekare kapalı alışveriş merkezi yer alacak. Alışveriş merkezinde İstanbul City’de yaşayan insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mekânları hazırlıyoruz. Market, güzellik salonu, mağazalar, kafeteryalar, restoran, iletişim merkezi, çocuk eğlence alanları gibi site sakinlerinin ihtiyacına yönelik işletmeler kurulacak.

Haberin Devamı

Dairelerin Özellikleri Neler?

1+1 daireler 65 ve 90 metrekare , 2+1 daireler 106,113, 116, 118 ve 124 metrekare, 3+1 daireler 124, 129, 133, 136 ve 143 metrekare. 5+1 çatı dubleksleri ise 218 ile 231 metrekare büyüklüğünde olacak.

Fiyatları Nedir?

Peşin ödemelerde 1+1 daireler 42 bin 900 TL’yle 59 bin 400 TL aralığında, 2+1 dairelerin fiyatları 64 bin ile 74 bin TL arasında, 3 +1 dairelerin fiyatları 76 bin TL’yle 91 bin TL arasında, 5+1’ler ise 130 bin TL ile 147 bin TL arasında. Dairelerimizi müşterilerimizi bankaya göndermeden, kefilsiz, faizsiz, kurasız ve ara ödemesiz, 1. etapta 20 bin TL’den, 2. etapta 10 bin TL’den, 3. etapta 5 bin TL’den başlayan peşinatlarla satıyoruz ve müşterilerimize birinci etapta yedi yıl, ikinci etapta sekiz yıl, üçüncü etapta dokuz yıl vade imkânı sunuyoruz. Her bütçeye uygun ödeme tablolarımız mevcut. Müşterilerimize özel ödeme tabloları da oluşturuyoruz. Yani İstanbul City’den daire alamamak çok güç diyebiliriz.

Haberin Devamı

Satışlarınız Nasıl Gidiyor?

Satışlar gayet iyi birinci ve ikinci etapta dairelerin yüzde 80 ’i satılmış durumda, Üçüncü etabı satışa çıkardık, sırada alışveriş merkezindeki ticari noktaların ve rezidans dairelerin satışa çıkarılması var, ticari noktalara satışa çıkmamasına rağmen yoğun bir talep aldık, talepte bulunan müşterilerimize satışa çıktığı anda dönüp bilgi vereceğiz.

Neden Çerkezköy?
HIZLI TREN İLE 20-25 DAKİKADA İSTANBUL’DA OLACAKSINIZ

Bu bölgeye Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri kuruldu. Şu anda Çorlu ve Çerkezköy bölgesinde 5500 civarında fabrika faaliyette. Onlarcasının da yapımı devam ediyor. Bu fabrikalarda on binlerce insan çalışıyor, faaliyete geçecek fabrikalarla birlikte bu rakam devamlı artacak,netice itibariyle İstanbul’dan ve çevre illerden müthiş bir göç söz konusu ve bu insanların yaşayacak eve ihtiyacı var , bölgedeki konut sayısı yetersiz bizde bu konut açığını gördüğümüz için yatırımlarımızı bu bölgeye kaydırdık. Organize sanayi bölgesinin yanında 2013 yılında yolcu taşımaya başlayacak olan hızlı tren projesi ve Silivri’ye yapılması planlanan üçüncü havalimanı bölgenin yarınki fotoğrafını tamamen netleştirdi, biz inşaatçılar bu bölgeye ‘Küçük İstanbul’ diyoruz.


Yeni Bir İstanbul Kuruluyor Yani?

Evet, yeni bir İstanbul kuruluyor. Projeye İstanbul City ismini vermemizin nedeni de bu ve biz İstanbul Palmiye Grup olarak İstanbul City projesiyle bölgeye 40 milyon TL’lik bir yatırım yapıyoruz. Halkımızın projemize gösterdiği ilgi ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı bizlere kısa zamanda gösterdi. Bölgenin geleceği çok parlak. Hızlı tren projesi sayesinde İstanbul–Çerkezköy arasının 20-25 dakikaya inecek olması bölgenin aynı zamanda İstanbul ile birleşeceği anlamına geliyor.