Konut 549 bin liradan başlıyor

549 bin liradan başlıyor

03.11.2015 - 15:17 | Son Güncellenme:

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor.

549 bin liradan başlıyor

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Haberin Devamı

Anahtar teslimi yakında

İncek Prestij konutları 1+1’den 6+2’ye farklı tip daire seçeneğinin yanı sıra Yalı Loft ve Prestij Kule ile de ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Ankara’da önemli bir lokasyonda yer alan İncek Prestij,prestijli bir yaşamı sosyal yaşam alanlarıyla değerli hale getiriyor.

Alışveriş merkezleriyle istediğiniz her an doyasıya alışveriş yapabilir, yürüyüş ve koşu platosuyla zinde kalabilir, tam donanımlı spor merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzuyla günün stresini atabilir, sağlıklı yaşayarak formda kalabilirsiniz.

İncek Prestij bütün bunların yanında 21 bin metrekarelik alana kurulmuş, özenle tasarlanmış peyzaj alanı ile doğayla iç içe, sevdiklerinizle güzel vakit geçirmenizi sağlayacak her şeyi düşünüyor.

Haberin Devamı

Prestijli bir yaşama yepyeni başlangıç yaparak, mavi ve yeşilin uyumunu bir arada görebileceğiniz projede şimdi 4+1 daireler 549.000 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Rüya gibi bir yaşama, rüya gibi bir rakamla sahip olacağınız projenin anahtar teslimi ise çok yakında.