Konut Ağaoğlu Araba Hediye Ediyor

Ağaoğlu Araba Hediye Ediyor

15.11.2013 - 16:32 | Son Güncellenme:

Ankete katılanlar arasından bir kişiye çekilişle 2013 model Ford Fiesta hediye ediyor.

Ağaoğlu Araba Hediye Ediyor

Ağaoğlu Grubu; sosyal medyada düzenlediği müşteri odaklı anketiyle Ağaoğlu markasına güvenenleri dinliyor. Ankete katılanlar arasından bir kişiye çekilişle 2013 model Ford Fiesta hediye ediyor.

Haberin Devamı

Yeni proje ve kampanyalarının oluşum fikirlerini Facebook anketi üzerinden tüketicilerin geri bildirimlerine göre belirleyecek olan Ağaoğlu çalışmalarını müşteri odaklı beğeni ve beklentiler ile hazırlanıyor.

Tüm projelerinde tüketici merkezli yaklaşımla hareket ettiklerini belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Pazarlama Direktörü Uğur Ünal ‘’ Tüketicilerin fikirleri, ön görüsü ve deneyimleri bize her zaman güç katmış ve yön vermiştir. Müşteri odaklı projeler ve kampanyalar geliştirme fikrini ’yeni medya’ üzerinden de hayata geçirmeyi uygun gördük’’ dedi.

Ankete katılanlar arasından bir kişiye çekilişle 2013 model Ford Fiesta hediye edileceği de sözlerine ekleyen Uğur Ünal ‘’Facebook’da bir ilki gerçekleştirerek anket katılımıyla takipçilerimize araba kazanma şansı sunuyoruz. Bunu tüketicilerin anketimize ve Ağaoğlu markasına ilgilerine dair bir teşekkür niteliğinde görüyoruz. Bu konuda sosyal medya ajansımız Rhino Runner ile gerçekleştirdiğimiz kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.’’ diye konuştu.

Haberin Devamı

Anket linki;
https://www.facebook.com/#!/AgaogluYasamMimari/app_608874192526660